A mi Józsefvárosunk

310. Életképek 5. – CBFM

2015. január 23. - cbfm

Én tényleg és isten bizony örülök, hogy a polgi szerint az újjáépülős kis táblácskákat egy rendszer részének kell tekintenünk, meghogy a Bárka színházzal kapcsolatban tárgyal egy "nagyon ismert színésszel", de most inkább az érdekelne, hogy nem kéne-e nagyonnagyon gyorsan tárgyalnia egy villanyszerelővel is? (Asse’ baj, ha nem olyan nagyon ismert…)

ks-pozna1.jpg

Ezt a Karácsony Sándor utca 14. előtt fotóztam. A többi villanyoszlop (korábban áramszedő tartó oszlop) is hasonló állapotban van. Tavaly lekenték őket, de csak úgy simán zománccal, minden csiszolás és alapozás nélkül.

ks-pozna2.jpg

ks-pozna3.jpg

Ha most még nem is (dehogynem), de pár nap múlva életveszélyes lesz az összes! Gondoltam szólok, ha már mindenre van (lesz) kerületi pénz. Mert ugye: "Lendületben vagyunk."

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr407102081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása