A mi Józsefvárosunk

309. Virág nyílott 4.

2015. január 22. - Amijo

03.jpg„Hát ez ilyen: hablatyoló, sértődött okostojás polgármester, aki össze- vissza beszél, és traumacsökkentési célból sérteget másokat.” (Virág T.)

Jó estét, jó szurkolást! Ma megint nagy napra ébredtünk, Virág Tamás a fészbukon ismét „élő” közvetített a testületiről. Amíg megérkezik hozzánk a „hivatalos” beszámoló ugyanerről, addig tessék szíves lenni ezt olvasni.

Remélhetőleg nagy-nagy örömöt szerzünk a közvetítés közvetítésével most is minden kedves olvasónknak, bár egyik korábbi posztunkhoz kommentként Bódis úr – mindenkit, minket is megelőzve – már hozzáfűzött ugyanonnan pár észrevételt…

***

Virag Tamas - 2015. január 22. 10:15

Kocsis Máté élőben most a kerületi képviselő-testületin: "A legátláthatatlanabb az Átlátszó finanszírozása. Közönséges megélhetési aktivisták dolgoznak ott meg a K-Monitornál." Majd kicsit külföldi ügynöközik, de részleteket nem mondhat, mert az titok, még a parlamenti múltjából tudja.

Mindezt Erőss Gábor önkormányzati átláthatósági javaslata kapcsán. "Nekünk soha nem volt semmi titkunk, itt minden tiszta, átlátható". (Biztos ezt segíti a kerület új honlapja, munkanevén az e-szabadnép, ami minden, csak nem tiszta és átlátható.)

testuleti_20150122-2.jpg

Legszebb kifejezése a "többséggel szembeni aberrált ösztön". Végül nyilvánosságra hozatallal fenyegeti azokat, akik közérdekű adatokat kérnek, mert akadályozzák a hivatal rendes munkáját, "több tízmillió forint költséget okoznak."

Várom a szó szerinti jegyzőkönyvet, érdemes az egyszemélyes ámokfutásokat közös kinccsé tenni. Öröm hallgatni a polgármestert, nekem kicsit napsütéses lett a délelőtt.

Önkormányzati TV - Budapest VIII. kerület önkormányzat képviselő-testületi ülése 2015.01.22.

***

Virág Tamás: "A Turay Ida színház is a mi politikai kurzusunk eredményeként fogható föl", mondja a polgi a Bárka sorsa iránt érdeklődő kérdésre. Őszinte pasas. Aztán elárulja, hogy tárgyal egy "nagyon ismert színésszel" a folytatásról. Hogy kivel, azt nem. De lesz rá kerületi pénz. "Lendületben vagyunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr657098417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása