A mi Józsefvárosunk

116. Plakátkampány 1.

2014. március 07. - akoskomassy

02.jpgMegjelent egy írás az önkormányzat honlapján, Beindult a plakátkampány címmel, benne a már megint a régi, jól bevált hazudozás. Úgy fideszesen. Akkor lássuk a tényeket: a mandátuma végét járó polgármester egyszer összehívta a képviselőtestületi pártok egy-egy vezetőjét, ahol az égvilágon semmilyen megállapodása nem született. Tehát amikor ennek a megsértéséről beszél: hazudik.

Amúgy ez az összejövetel is már a jóval a választási kampány kezdete után volt, de cserébe a korábban használt józsefvárosi háromoldalú ingyenes plakátolótáblákat a városüzemel- tetés március 6-án kezdte el kihelyezni egyáltalán Józsefváros utcáira. Pedig Kocsisék azt ígérték, a jelöltállítás lezárultáig felszereltetik ezeket, tehát: hazudtak. Amikor a cikk megjelenésekor az utcán még nem létező hirdetési felületek szabálytalan leplakátolását állítja, megint csak: hazudik.

plakat1.jpg

 (Forrás: jozsefvaros.hu)

Külön összehívtak egy képviselőtestületi ülést azért, hogy a szocialistákat szidjanak. Ott elmondtam, hogy soha nem adtunk ki aktivistáinknak olyan feladatot, hogy szabálytalanul plakátoljanak, vagy aszfaltot fújjanak, de természetesen – ami plakát, vagy felfestés úgymond a mi támogatásunkra került ki azt a választás után el fogjuk távolítani.

Elhatárolódásról szó sem volt, ebben a lap és az önkormányzati honlap is megint hazudik.

Amúgy pedig jó mulatást kívánok mindnyájunknak a mindent elárasztó  hivatalosan és nem hivatalosan fideszes fizetett plakátinvázióhoz. Csak emlékeztetőül: a mintegy egymilliárdnyi, a CÖF-ön keresztül közpénzből finanszírozott bohócplakátos mocsok emlékeim szerint alig egy hónappal megelőzte a választás kiírását is, előbb jelent meg, mint a kormányváltó ellenzéktől bármilyen kampányhirdetés. Tudják, ez az a CÖF, amelyik fizetett, buszon szállított tüntetők tömegeivel szervezi a "Békemenet”-nek titulált Orbán szimpátiatüntetéseket. Csak ha már kampányetikáról beszélünk...

Komássy Ákos - Józsefváros, Corvin-negyed

***

KISORSOLTÁK: Józsefvárosban és Ferencvárosban is kisorsolták a jelöltek sorrendjét. Aki Pál Tiborra szeretne szavazni, annak nem kell sokat keresgélnie, hiszen az első helyen lesz a szavazólapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr955847102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása