A mi Józsefvárosunk

Ezt így hogy? [215.]

Az ukrajnai orosz invázió 23. napján.

2022. március 18. - Amijo

Putyin felhívta Erdogant, és a béke feltételeiről beszélt. (444.hu

További követelés, hogy "Ukrajna hozzájárul egy fegyveres leszerelési folyamathoz, annak érdekében, hogy biztosítsa: nem jelent fenyegetést Oroszország számára." Bocsánat, nekem továbbra is úgy tűnik, hogy eddig Oroszország (és Putyin) bizonyította messzemenően, hogy fenyegetést jelent Ukrajna számára.

putyin2021.jpg

A teljes "fegyvertelenítés" igényét egyébként sem értem. Szóval Ukrajnának egyáltalán ne is lehessenek fegyverei, tehát ha egy következő körben Putyin seregei megint kopog- tatnak, esélye se legyen rá, hogy megvédje magát?

Ezt így hogy?

Marosán Bence Péter

P.s.: Ezen a "demilitarizáláson" azért újra és újra fennakadok. Az egyik dolog az, hogy ordas nagy beleszólás egy ország belügyeibe, kb. lánctalpakkal megyünk végig az ország szuverenitásán, és még párszor oda-visszatolatunk is rajta. A másik dolog pedig az, hogy ha Ukrajnát teljesen lefegyverzik (a demilitarizálás számomra ezt jelenti), akkor egy kö- vetkező körben már semmi akadálya sem lesz annak, hogy a legközelebbi felfegyverzett ország egészbe bekapja és lenyelje. Kb. így: itt egy ország és nem védi senki! Hopp, kell nekem!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3917784152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása