A mi Józsefvárosunk

Kenyér, mustár, virsli, ketchup [148.]

Jobboldali költők borzalmasan gyönge versei.

2021. augusztus 29. - Amijo

Hát ezt azért nem gondoltam volna! Derék ex-polgármesterünk újabb intellektuális oldalát mutatta meg, újabb szellemi-esztétikai magaslatra hágott, költő lett. Bűn rossz költő ugyan, de mégis csak költő. Íme a nagy mű; írta Kocsis Máté verse.

Kenyér, mustár, virsli, ketchup – ne ugrálj, mert Gyurcsány kicsap!

kocsis_kolto.jpg

(…) ezt szerezte Kocsis Máté, ez az összes verse és műfordítása, bár nem világos a költő célja. Hogy esztétikai-e, morális vagy kizárólag gyakorlatias, amolyan munkadal-e a mű, mint az emberiség őskorából, a múlt mélyiről származó ősi alkotások, ami a tudat genezise maga. Jakab Péternek szól a műalkotás, a lacikonyhák világából merítve képi anyagát, hogy aztán lecsapjon az erkölcsi mondanivaló, mégpedig a Gyurcsány. Ő a Fidesz rézfaszú baglya, akivel a kocsismátékat riogatják. (Rezeda: Kocsis Máté összes versei)

P.s.: Kocsis Máté ezzel a művével nem véletlenül került be Fügedi Ubul „Jobboldali költők borzalmasan gyönge versei” sorozatába; költőóriás született. A fenti fotót pedig maga a költő/frakcióvezető – kit mint látható, csodás, szinte katona lászlói tálentummal áldott meg az úr – osztotta meg Facebook-oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr616674382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása