A mi Józsefvárosunk

Ők akár ezt is megtehetik [129.]

Mert valami különös anyagból vannak gyúrva.

2021. június 30. - Amijo

Tegnap botránnyal indult a járványhelyzet utáni első rendes képviselő-testületi ülés a kerületben: a Fidesz képviselői kivonultak az ülésről, mert Pikó András és a többség nem támogatta azt a javaslatukat, hogy legelőször tárgyalják meg a 11. napirendi pontként szereplő veszélyhelyzetben hozott döntéseket. (Több mint 700 ilyen döntésről van szó. Részletek a jozsefvaros.hu-n.)

testuleti20210630-2.jpg

A fideszes politikusok ezután elhagyták az üléstermet, és interjúkat adtak a HírTv, a PestiTv, a Tv2 és az M1 megjelent stábjának, amelyek a fideszes kivonulás után el is mentek – annyira nem volt fontos számukra a polgármesteri döntések megvitatása, hogy megvárják a 11. napirendi pontot.

Azaz – bár október óta nem kellett munkába járniuk – nem kívánták megvárni, hogy a téma napirendre kerüljön, és sértődötten kivonultak az ülésről. (A testületi ülés felvétele szokás szerint az Önkormányzati TV-n nézhető meg.)

testuleti20210630-1.jpg

Nos, tudom, demagógnak hangzik, de ha például egy dolgozó sértődötten kivonul a munkahelyéről, mert nem tetszik neki a főnök nyakkendője vagy beszéde – nem kap fizetést. Jobb esetben. Rosszabb esetben úgy kivágják, mint macskát sz@rni.

De képviselő hölgyek-urak – akik vélhetőleg valami különös anyagból vannak gyúrva – akár még ezt is megtehetik. Meddig?

(Fotók: Pikó András polgármester fb-oldala)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6316609594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása