A mi Józsefvárosunk

938. A "hős katonáról"

2019. november 17. - Amijo

„Ma Kenderesen jártam és virágot hoztam Horthy Miklós sírjára, aki száz esztendővel ezelőtt bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot. Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk.” (Lázár János o. gy. képviselő, FIDESZ-KDNP)

horthy_hitler3.jpg

Lázár János ezzel szemen köpte a teljesség igénye nélkül: a fehérterror kb. 20 ezer áldozatát, a szélsőjobbos Matuska által elkövetett biatorbágyi merénylet ürügyén kihirdetett statárium során kivégzetteket, a Horthy által jóváhagyott zsidótörvények áldozatait, a Kamenyec-Podolszkij vérengzés, a Doni Katasztrófában odaveszetteket, az Újvidéki Hideg Napok áldozatait, a Magyar Királyi Honvédség ukrajnai megszálló erőinek népirtásának áldozatait, a kizárólag származásuk végett munkaszolgálatosnak besoro- zott odaveszett áldozatainak; azon áldozatokat, akik azon angolszász légitámadásokban vesztek oda, melyre az általa támogatott Bárdossy kormányának az USA elleni idióta hadüzenete adott ürügyet, és nem utolsósorban gróf Teleki Pál emlékét.

Ennyit arról a "hős katonáról", akit valójában 1919-ben a megszálló (és Erdélyt elcsatoló) románok juttattak hatalomra – és ennyit Lázár-Lézer-Lúzer-Gázárjankóról is.

Frigyesmester

P.s.: A Horthy-korszak hárommillió koldusának és hárommillió cselédjének mai utódainak kurvanehéz üzenni Horthy sírja mellől bármi jót és szépet...

***

Gondoltad, üzensz a magyarságnak vitéz Nagybányai Horthy Miklósról, biztos meg- találod ezen a képen.  Tudom, sok demokrataarcú szépember van rajta, de szerintem megoldod, te János. Azt találtad mondani, hogy ő egy igaz magyar hazafi volt. És tényleg, értékes döntetlent ért el a Don-kanyarnál, és oly bátran nevezte ki Szálasit nagyjából mindennek, aminek csak lehet, hogy megérdemli, hogy egy olyan mocskos utolsó szarházi, mint Te, remélem nem haragszol meg a közvetlenségemért,  vigyen neki pár szál rododendront a birtokról. (via Vincent-blog)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2615310156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása