A mi Józsefvárosunk

902. Táblácskáink

2019. július 31. - Amijo

Az önkormányzati választás közeledtével felébredt az önkormányzat is, és a kerület utcáin, terein tucatszám jelentek meg InfoPontnak nevezett hirdetőtáblák – gondolom, hogy a tisztelt lakosság könnyebben tájékozódjon – megkülönböztetve a helyest a helytelentől, a fontost a fontatlantól. Csakhogy a hirdetőtáblák kikerülésük óta tök üresek, eltekintve a "Józsefváros újjáépül" szlogentől.

infopont1.jpg

A szlogen egyébként különösen ironikusan hat a Népszínház utca legelején található, elképesztően mocskos és az emberi nyomorúság legkülönfélébb változatait folyamatosan prezentáló villamosmegállóban, de ez már tényleg csak a cseresznye a torta habjának tetején. (via Index)

Miután többen, többször csodájára jártak a köz pénzéből „létrejövődött” legújabb produk- ciónak, a napokban – ha az önkormányzat nem is – de a helyi civilek birtokba vették a kikerült táblákat, ahogy a fenti fotók is tanúsítják.

Közben a Kétfarkú Kutyapárt is felfedezte a táblákat, és ők is csináltak néhányat, miköz- ben oldalukon ezt írták:

"Biztos már hallottátok, hogy nemrégiben kikerültek ezek a szuper informá- ciós pontok Józsefváros tereire. A kivitelezéskor szemlátomást gondosan ügyeltek az információtartalom visszafogottságára. Ez fontos, nem szabad összezavarni a lakókat mindenféle furcsa információval, különösen így, az önkormányzati választások közeledtével. Mi is ebben a szellemben helyeztük ki saját információs tábláinkat."

(ITT lehet megnézni a képeket az oldalukon.)

Az önkormányzat informatív táblácskái pontosan megmutatják azt, hogy mit gondolnak rólunk, és mennyire vesznek minket, itt lakókat komolyan.

Ej, de szép, ej de megnyugtató ez! Októberben választás.

LaMa

P.s.: Úgy kellettek ezek a táblák, mint egy falat kenyér. Már alig várom, hogy előkerüljön az idősbarát önkormányzat valamelyik jelese (vagy önkéntes samesza), hogy belesírja a levegőbe, milyen szörnyűséges, barbár rongálás érte az ő csodaszép, ámde tök üres info- pontjaikat…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1114989244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása