A mi Józsefvárosunk

682. Fortélyos félelem

2017. október 10. - Amijo

Jóhírünk a nagyvilágban: egy kerületi ház folyosóján bukkant rá valaki egy eszméletlenül fekvő idős nőre, ő értesítette a mentőket, akiket azonban a többi lakó nem engedett be – írta tegnap a 24.hu. A helyszínre érkező mentősök hiába csöngettek a lakókhoz, azok az istennek sem engedték be őket. „Bárki állíthatja, hogy a mentőktől érkezett” - közölték.

mentoauto2017.jpg

(Fotó: Valics Dezső, Országos Mentőszolgálat/24.hu)

A mentősofőr végül mindezt megunva, bekapcsolta a szirénát, és addig szirénázott, amíg az egyik lakó nagynehezen be nem engedte őket.

Na ja, mer ismerik ezt a lakók: először a mentők, aztán a szüleik, aztán családegyesítés, és ott vannak a bajban. Olcsón megúszták, hogy nem szúrta ki senki a mentőautó gumiját. (via Borsi Vera)

A következő meg majd az lesz, hogy "tudjuk, hogy maguk a mentők, de nem idevalósiak. Márpedig akkor ide be nem jönnek!" Hát, itt tartunk ma az újjáépülő, egyre (köz)bizton- ságosabb kerületünkben (és országunkban). Szomorú ez kérem, és szörnyű is.

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM) – Józsefváros, Magdolna negyed

P.s.: Magyarország Európában ma a legbiztonságosabb országok egyike. Ezt maga a miniszterelnök mondta a Hősök terén, 227 rendőr tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4812947967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása