A mi Józsefvárosunk

663. Túl sokan voltak

2017. augusztus 14. - Amijo

Annyira tudtam – bár nem sejtettem – hogy az Auróra után a Gólya fog következni. De azért reménykedtem, hogy hátha nem, hátha több eszük van ennél. De nem, nincs. Így aztán a péntek esti koncert idején megjelent a rendőrség, a közterület-felügyelet és az önkormányzat pár munkatársa a Gólyában, és razziáztak egy hangulatosat. Ezt követően hazaküldették a vendégeket, arra hivatkozva, hogy a szórakozóhelyen az engedélyben leírt 50-nél több ember tartózkodik. (Jelenleg ugyanis csak 50 főre van engedélyük.)

golya2017-1.jpg

(Fotó: Tóth Gergő/ Népszava)

A Gólya sem zárt be, viszont kéri, hogy a kedves vendégek 50-nél többen ne jelenjenek meg egyszerre, vezetői pedig ma mennek/mentek az önkormányzathoz, érdeklődésügyileg.

Kíváncsi vagyok, mire jutottak…

Szövetkezeti Gólya a Józsefvárosban (Népszava, 2017. ápr. 15.)

P.s.: Hál’ istennek a kerületben már minden csodásan a helyén van, már csak a sorból kilógó, néhány renitens szórakozóhelyeket kell itt-ott megrendszabályozni.

***

A Gólyában a Gustave Tiger koncertezett éppen, az esetről ők is egy fb-posztban számoltak be másnap. "Nem csak egy csodálatos koncert, hanem ilyen is volt tegnap. Mármint így tényleg beállított egy hadsereg, és megszámolták, hogy hányan vannak a helyen. MEGSZÁMOLTÁK! Régen a teljesen értelmetlen rendőrségi zaklatás is sokkal menőbb volt, nem csak számolgattak, mint valami óvodások" – írták.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4012747990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása