A mi Józsefvárosunk

282. Köszönjük megint

2014. december 08. - cbfm

07.jpgNem, most itt még (már?) nem Kocsis Máté, Józsefváros drogellenes keresztes lovagja legújabb morbid ötletéről lesz szó, hanem „csak” a kerületről. Helyszín: Bacsó Béla utca, Józsefváros, Magyarország, Európai Unió. Köszönjük a fővárosi és a kerületi önkormányzatnak, hogy Budapest legforgalmasabb terén nincs (ingyenes?) nyilvános WC (mint, ahogy Budapest szerte is csak elvétve, 180 Ft használati díjért).

Ja és persze azon kedves polgártársainknak is, akik az utcán végzik dolgukat (jobbhíján?!)

bacso1.jpg

bacso2.jpg

Bacsó Béla utca - Népszínház utca sarka, a Blaha Lujza tértől 100 m-re. És még mielőtt valaki elkezdene "csövesezni" jelzem, hogy nem ők hugyoznak ide többségében...

Amúgy már elindult az Egymillió vizeletmintát a Fidesznek, röviden a Pisitafidesznek is. (De azért a Cinken tessék elolvasni ezt is...)

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr586967253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása