A mi Józsefvárosunk

265. Trógerek, mi?!

2014. november 07. - Amijo

03.jpgAdásunkat megszakítjuk, légiriadó! Kocsis Máté berágott a "tróger kommentelők"-re, így aztán a Kommunikációs Igazgató Úr írt, bár ne tette volna. Az történt ugyanis, hogy Dódity Gabriella tegnap hatalmas nyelvcsapásokkal lelkendezett a fészbuk oldalán, amikor kinevezték a Fidesz új szóvivőjének. Ezt a 444.hu megírta, a kommentelők pedig rögtön hozták a formájukat. Na, ezt nem kellett volna.

Kocsis Máté fideszes Kommunikációs Igazgató Úr – mellékesen a mi drágajó polgármesterünk – nagyon nem szereti az ilyesmit, pláne nem anonim, arc nélkül. (Jön a kötelező fényképes internet igazolvány? Panaszát ő mindenesetre a Facebookon arcképpel tette közzé – ezt már a Propeller írta).

kocsis_selmeczi2.JPG

És akkor itt a panasz is:

Tisztelt Uj Péter!

A 444.hu internetes portál főszerkesztője!

Ma, mint azt ön is pontosan tudja, új szóvivője lett a Fidesznek. Becsületes, magyar nő. Dódity Gabriellának hívják. A maga internetes portálján ma rövid hír jelent meg róla, természetesen cinikus. Mert már gyűlölik, pedig azt sem tudják, hogy kicsoda. A cikk alatti kommentek, a nyilvánosság számára elérhetően, elképesztően sértőek, primitívek, nőként alázzák, gátlástalanul. Azt látom, hogy a sok, nevét és arcát nem vállaló gyáva tróger kommentelőjük mindenre képes a gépe mögül, anonim (remélem nem önök a kommentelők is), de maga mit gondol? Törli-e a becsületsértő beírásokat? Egyetért-e egy nő trágár sértegetésével a honlapjukon? Reméli-e, hogy ettől több olvasója lesz? Szereti-e tényleg ezt a mocskot? Vállal-e ezért felelősséget?

Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek. Ebből ugyan még az égvilágon semmi nem épült, de látszik, hogy önök jól érzik magukat ettől és jól is élnek belőle. De most tán mégis kicsit túltolták, nem? Kérem orvosolja!

Nem újkeletű dolog Kocsis Máté Kommunikációs Igazgató Úr nyafogása, ő ugyanis már korábban, kisebb ember korában is kifejtette, hogy „nem szereti az olyan embereket, akik sötét szoba sarkában, klaviatúra mögé bújva, mindenféléket írogatnak..."

Csakhát erre mit mondjon az ember? Hogy én sem szeretem az agresszív kismalacokat? Vagy azokat a trógereket, akik Horvátországból SMS-ben Luciferkednek (ami nem mellékesen 6,4 millió forintba került nekünk)? Ez utóbbi mennyivel különb?

Remélem erről is van a fentiekhez hasonló markáns, határozott véleménye a Kommunikációs Igazgató Úrnak. És hogy el ne feledjem: most is be lehet sértődni, mert ugye aki kegyedet vagy hasonszőrű párttársait (barátait) kritizálni meri, az egyértelműen mind tróger és aljas névtelen rágalmazó. Még az a szerencse, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése nem mérvadó, nem ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek.

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr976876625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása