A mi Józsefvárosunk

917. Csak zárójelben

2019. szeptember 15. - Amijo

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől a 142. Kormányinfón a Pikó-házkutatásról: Az lenne a furcsa, ha a rendőrség nem indítana eljárást ilyenkor. Arra a kérdésre, hogy mi ennek a politikai üzenete, azt mondta, "ennek az az üzenete, hogy a törvényt mindenkinek be kell tartania". Aha, mindenkinek.

papai_piko1.jpg

Pápai Gábor / Népszava

Pártállamban, kampányidőszakban, ellenzéki jelölt ellen, politikai nyomásra, hát tényleg furcsa is lett volna, ha nem indul meg az eljárás. Én már azt furcsának találom, hogy egyáltalán regisztrálták az ellenzéki jelölteket (via tumblr.com)

Más: Több ellenzéki aktivista kihallgatásával folytatja a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki kampánycsapat ellen indított eljárást. Öt önkéntest hívtak be kihallgatásra, akiknek vinni- ük kell magukkal személyes laptopjukat is. Azokról az aktivistákról van szó, akik láthatók a vihart kavaró fényképen – mondta pénteken a Klubrádióban Pikó András.

Csak zárójelben: nem tudhatjuk, hogy a VIII. kerületben lefoglalt laptopok adatait mire fogja használni a rendőrség, átadja-e azokat például a Fidesznek? Még mindig a zárójelen belül maradva: szerintem igen. (Németh Péter / Népszava)

P.s.: "Szolgálunk és védünk" – O.K. De oda kéne írni azt is, hogy kit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6215093696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása