HTML

A mi Józsefvárosunk

Budapest egyik pesti oldalon fekvő kerülete, nevét II. József után kapta 1777-ben. Területe 6,85 km², lakossága 71. 642 fő.

Facebook oldalunk

Utolsó szavak

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg a blogra felkerült összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2019.06.30. 18:00 Amijo

892. Mai Pikó (3)

Címkék: közösség ellenzék 168 óra civilek pikó andrás polgármester-jelölt

Független, civil, ellenzéki, józsefvárosi – röpködnek a jelzők körülöttem. Nem tartom gondnak, mert mindegyik más és más szempontból igaz rám, De mivel ezeket a jelzőket sokféle jelentéstartalommal használjuk, aki akarja, szembe is állíthatja őket egymással.

piko3.jpg

A függetlenség számomra azt jelenti, hogy nem egy párt kötelékében képzelem el a politi- kai jövőmet. A civil azért fontos, mert jelzi, honnan érkezem és azt ígéri, hogy, hogy nem a pártpolitikai-hatalmi megközelítés lesz jellemző rám polgármesterként. Az ellenzéki leírja, milyen a viszonyom az aktuális kormány politikájához.

Józsefvárosi, ez a legfontosabb. Leírja a kötődésemet a lakóhelyemhez, a szomszédaimhoz, az itt élőkhöz, akiknek a képviselete a testületben a legfontosabb lesz számomra.

Polgármesterként ehhez a jelzőhöz fogok ragaszkodni.

(Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

P.s.: Ajánlom mindenki figyelmébe a 168 Órában megjelent portrét. (Szeretem Buják Attila írásait, olyat tud, amit már kevesen: gesztusokból, félig elharapott mondatokból, zajokból és a környezet apró történéseiből képes klasszikus riportot és portrét írni. – Pikó András)

Aki pedig valamilyen módon támogatni szeretné Pikó AndrástITT csatlakozhat a kampányához.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr714919148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putyi8 2019.06.30. 18:59:28

Civil vagy politikai szervezet ???A civilszervezet miért támogatja -van egy elképzelése amit szeretne valóra váltani-nekik is van kötödésük valahova és szavaztak a választáson valakire.
Határozzák meg végre-------- független civil jelölt pártszervezetek támogatásával -----akkor egy közösségek jelöltje -----nekem ezt jelentené,mert ebben mindenki beletartozna akik Önnel képzelik el a kerületünkért oly sok tennivaló,kérések megvalósítását.Civilszervezet-összeáll kb 10 ember akik rá akarják venni az embereket hogy az ő elgondolásukat segitsék -egy párt tagjai pedig megbeszélik kit támogatnak aki szintén mint a civilek mást szeretnének,vannak elképzeléseik a kerületről -mi a különbség -semmi !