A mi Józsefvárosunk

880. Már csak 1 nap!

2019. május 25. - Amijo

Ma volt az utolsó nap az EP-választás előtt (délelőtt azért mi még kitelepültünk a Teleki térre a piac és a Lidl elé, előtte meg plakátoztunk), ezzel vége a kampánynak. Holnap meg választunk – vagy így, vagy úgy. Én a magam részéről inkább így. Vasárnap tehát tessék elmenni és szavazni, mert hétfőn már késő lesz! Még csak annyit, hogy az MSZP-P közös lista az egyes lista. Balról rögtön az első.

ep_cbfm2019.jpg

Az MSZP a szavazás egész ideje alatt ú.n. „vörös vonalat”, állandó telefonügyeletet fog biztosítani, ahová bejelenthetik a szavazók, ha visszásságot tapasztalnak.

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM) – Józsefváros, Magdolna negyed

UPDATE 2019.05.26. 20:16 - Hét órakor zárultak az urnák, folyik a szavazatszámlálás. Brutálisan magas volt a részvétel, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) fél hetes adatai szerint országosan a szavazók 41,74 százaléka, a fővárosban 49,76 százaléka, a kerületben pedig 39,72% (21 272 fő) adta le szavazatát. Később – amikor már ismert lesz a hivatalos végeredmény is – részletesebben is megnézzük, hogy miképpen alakult az eredmény Budapesten, illetve itt nálunk a kerületben hogyan szavaztak a választópolgárok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2314861726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása