HTML

A mi Józsefvárosunk

Budapest egyik pesti oldalon fekvő kerülete, nevét II. József után kapta 1777-ben. Területe 6,85 km², lakossága 71. 642 fő.

Facebook oldalunk

Utolsó szavak

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg a blogra felkerült összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2019.03.11. 19:00 Amijo

855. Üzemen kívül (2)

Címkék: nyilvános wc kálvária tér mátyás tér pikó andrás civilek józsefvárosért

Megint a „Napközben nyitvatartó közvécéket 
a Mátyás és Kálvária tereken!
” kampány margójára. 

Pikó András megígérte, vissza is tért, hogy megnézze, mi változott a Mátyás téri közvécében. Röviden összefoglalva: semmi. A női és férfi WC zárva (üzemen kívül), a mozgássérült WC elvileg működik, de az automata semmilyen pénzérmét nem fogadott el.

matyas_ter-wc2.jpg

Hiába tett bejelentést a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-nél, nem változott semmi, azaz ha valakire rájön a szapora, az nem fog tudni bejutni. Pedig az uniós pályázati pénzt biz- tosan nem arra nyerte el a kerület, hogy a Kálvária téren és a Mátyás téren olyan – egyéb- ként pofás – közterületi illemhelyeket építsenek belőle, melyek nincsenek nyitva és nem tudják használni azok, akiknek szükségük lenne rá. Akkor vajon miért épültek? (via C8 - Civilek Józsefvárosért)

Szép történet ez is. Csak egy kicsit szomorú a vége. Szokás szerint.

***

Folytatódik a Mátyás téri közvécé saga! Megpróbáltam egy hét múltán – ne mondjátok, hogy nem kaptak elég időt – ismét bejutni az illemhelyekre. Nem sikerült. Semmi sem változott. De nem adom fel, vannak még ötleteim. (Pikó András)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2414682918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.