HTML

A mi Józsefvárosunk

Budapest egyik pesti oldalon fekvő kerülete, nevét II. József után kapta 1777-ben. Területe 6,85 km², lakossága 71. 642 fő.

Facebook oldalunk

Utolsó szavak

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg a blogra felkerült összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2019.03.02. 19:00 Amijo

852. Üzemen kívül (1)

Címkék: facebook nyilvános wc kálvária tér mátyás tér pikó andrás dallos jutka

Röviden a „Napközben nyitvatartó közvécéket
a Mátyás és Kálvária tereken!
” kampány margójára.

Üzemen kívül még a leggyakoribb és MINDENKIT érintő szükséglet szolgáltatója is. Mert ez nem válogat érdemes és érdemtelen, módos és nincstelen, lakásbirtokos és otthontalan között. Ha kell, akkor kell. Ebben a városban nem csak a WC-k, de úgy általában a szolgál- tatások vannak üzemen kívül. 

wc_uezemen_kivul.jpg

Miért, a köztakarítás jobb? Télen a hólekotrás? A buszok menetrendje? Az orvosi rendelők mosdója törlőpapír és kézmosó nélkül? (via Magdolna és Orczy negyed / Dallos Jutka)

***

Felhívtam a Fővárosi Csatornázási Művek ügyfélszolgálatát, bejelentettem, hogy használ- hatatlan két vécé, az egy működő meg az automata hibája miatt nem elérhető. Az operátor udvarias volt, és biztosított róla, hogy továbbítja az információkat. Nem adtam fel: elmen- tem a szomszéd kulipintyóig, ahol a térre vigyázó rendész állomásozik és jeleztem, nem működik a vécé. Tudott róla. Elmondta, hogy tegnap ő sem tudott bejutni, de ha erős a szükség, itt a segítség! és ideadta volna a vécét nyitó kulcsot ingyen. Kérdeztem, mi van, ha ő nincs ott, mert nem mindig van ott? Megvonta a vállát, erre nyilván csak az a válasz, hogy pech. (Pikó András)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6814663647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.