A mi Józsefvárosunk

783. Kampányt ide, ezeret!

2018. augusztus 08. - Amijo

Megújulnak a Szigony utcai parkoló zöldfelületei – írja az önkormányzat honlapja. Mert az önkormányzat most épp erősen fókuszál, jelenleg a kerület utcáinak, tereinek, parkjainak rekonstrukciójára. Ami jó. Mint ahogy az is jó, hogy négy ill. ötévente választások vannak, mert így legalább a ciklus vége felé látszik valami kis fejlesztési szándék.

A nyár eleji polgármester-választási kampányban is olyan dolgok valósultak meg, amiket már évek óta javasolt az ellenzék, illetve kért a lakosság, mind hiába. Sebaj, legyen sok kampány, addig is lesz fejlesztés. Persze érdemes (lenne) olyan vezetést választani jövőre, akik nem csak ily módon, ún. ciklus végi látvány-politizálást folytatnak!

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr814170117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása