A mi Józsefvárosunk

516. Testületi ülés volt (11)

2016. június 02. - Amijo

Csütörtök van/volt, méghozzá a hónap első csütörtöke, ez pedig testületi ülést jelent, méghozzá – ha jól számoljuk – a hatodikat ebben az évben. A napirenden olyan témák szerepeltek, mint a költségvetést érintő kérdések (pl. a hivatal szőnyegezése 34 millió forintért, festéssel együtt), több ingatlan eladása, új versenyeztetési szabályzat, TÉRKÖZ-pályázat, Corvin sétány keretszerződés módosítása, de szó volt a tűzfalfestési programról és a közösségi együttélésről is. Kaiser József szerint meg "rá kellene fektetni a hangsúlyt" néhány dologra. (Itt lehet megnézni a mostani ülésről készült felvételt, jó szórakozást!)

kaiser20160602.jpg

A fenti rövid felsoroláson kívül még persze sok mindenről szó esett, tessék elolvasni Virág Tamás - mára már megszokott és várt – részletes beszámolóját minderről az eredeti helyén, a 8ker fb-oldalán. Csuda dolgok vannak benne... (A következő rendes ülés szeptember 1-én lett volna, de az iskolakezdés miatt egy héttel arrébb tolták.)

Mára röviden ennyi volt, további szép napot mindenkinek.

***

De hogy véletlenül se maradjunk jó hír nélkül: Flashmob lesz a budapesti fákért 2016. június 6-án 17:30 és 17:40 között a Keleti pályaudvarnál - Ütős flashmobot szervezünk hétfőre: a Római-parttól az Orczy-kerten át a Városligetig minden veszélyezte- tett budapesti zöldterület megóvásáért. Várunk téged is hétfőn, a környezetvédelem világnapja alkalmából! (Greenpeace Hungary)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr818773242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amijo 2016.06.04. 23:33:19

Lecseréltük a testületis képet, ha már a jó Kaiser úr szóba került.. :)
süti beállítások módosítása