A mi Józsefvárosunk

448. Legyek ura

2015. november 21. - Amijo

Péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth rádióban a már megszokott (?) összekacsintós, bratyizós stílben üzent az ő népének. Többek között megnyilatkozott Paks II. kapcsán is, és szavaiból igen érdekes dolgok derültek ki. Például, hogy "Ahol hús van, ott légy is van."

hus_van.jpg

Én tényleg igazán nem akarnám megbántani a drága jó miniszterelnök urat, de most erre mit lehet mondani?! Hogy jé, tényleg vannak legyek?! Méghozzá nagy, kövér döglegyek. Csak ő szerintem nem erre, ezekre a legyekre gondolt…

De hogy ma se maradjunk Konok Péter nélkül, közelítsük meg más oldalról is a témát: Édesapám is mindig mondta nekem, mikor hazajött a Kisrablóból, ahol a pártgyűlés után a helyi elvtársak kettőig-háromig húzatták az Ottahol-zúgazanégyfolyót: "Viktor fiam, mindig ott légy, ahol a hús!"

No, mára ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr308097350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohoohooo 2015.11.21. 22:16:08

Orbán - szavai szerint - nem akar puffogni. "Ahol hús van, ott légy is van" -.höhööhööö..
Viktor ba+...eltaláltad ...hehee..a szarva közt a tőgyét....bezony a tolvaj,mindent lenyúló FideSS maffiád......Don Viktorió...hát ez ...jóóó..hehehee..
Akkor most Viktor potyára pippantotta le Putyint?...hehee...
Nem Magyarországot, kedves, hanem a 3000 milliárdos FideSS-mutyit...
Nem Magyarországot támadta meg, hanem a csalással kormányra kerülő, antidemokratikus kormányt, amely dilettáns döntéseivel évtizedekre eladósítja az országot...
Öt éve egyfolytában áruljátok az országot!
A nemzet állami megoldás az maga a diktatúra.
Európában mikkor nemzetállami megoldások voltak két világháború okozott.
Amiben mi mindig vesztesként kerültünk ki.
Nacionalizmus mindig pusztuláshoz vezet.
Amikor Orbán fel akarta függesztetni a Magyarországi EU-s pénzeket akkor Orbán Magyarországot támadta ugye?Mi léptünk be az Unióba és nem fordítva! Az EU szabályai ránk is érvényesek!
Vagy a mihígmélymagyar birkáknak nem mindegy ki támad? Ha Orbán teszi az nem annyira baj?
Megjegyzem a megállapodások és a törvények azért vannak hogy azt betartsák! Itthon és az egész EU-ban így kellene lennie, jól gondolom?
Vagy a FideSSre sem a magyar sem az EU-s törvények nem vonatkoznak?
Bizony nem. A törvényeket nem a fejünk felett és nem az európai emberek feje felett kell hozni Viktor!
Az ország és az EU törvényei mindenkire vonatkoznak! Ezeket be kellene tartani az aktuális kormányoknak, csak ti Viktor rendesen hozzászoktatok hogy a törvényeket gyártjátok és nem betartjátok.
A menekültek,ba+Viktor! Akkor miért nem mondtad ezt, amikor százezreket vonatoztattál Magyarországon keresztül nulla ellenőrzéssel, nulla regisztrációval, csak hogy "megvédd " Európát?
Arról miért nem pofázol,hogy mini-Schengen épül Schengenen belül; Magyarországot kihagynák?
Ha igy haladunk nemsokára el lesznek aknásitva a határok.
És vajon ki nyeri az aknazár-létesítési közbeszerzést, na ki? IGEN!Mészáros és társai..
Majd megvédik az országot békemenet tagjai élőláncot alkotva.
Nem idegeskedek, mert a gonosz rezsidémontól is megvédték egyszer...heheheee..

Aligurak 2015.11.22. 12:32:39

Véletlenül hallottam az interjút.Nekem az jutott eszembe a légy-hús dologról,hogy a cégünknél (Ausztriában),az a cég szereli a villanyt,aki nálunk vett autót,az a cég szereli a vizet,aki nálunk szervizeltet,és folytathatnám.Te nálam hagyod a pénzed,én nálad.Nincs leírva,így alakult.Ellenben nálunk,melldöngetés,hogy mennyi milliárdot "szereztünk" az EU-tól,milyen sokat sikerült lehívni,a 12 milliárd dolláros üzlet pedig az oroszoké.Ki a légy?
süti beállítások módosítása