A mi Józsefvárosunk

238. Életképek 4. - CBFM

2014. szeptember 29. - cbfm

Magad uram, ha… Tegnap este kitettük a táblákat. Egy lakó a Dobozi utcában miután észrevette, hogy én is rajta vagyok a plakáton rákérdezett, hogy miért nincs erre külön ember, hogyhogy a jelöltek teszik fel maguknak a táblákat?! Azt válaszoltam, hogy egyrészt a jó munkához idő kell, másrészt meg, ha az ember azt akarja, hogy jó helyen legyen, csinálja meg saját maga! Arról nem is beszélve, hogy így még sokkal olcsóbb is...

cbfm_tabla1.jpg

Itt éppen a Kálvária téren táblázunk...

Talán már többeknek feltűnt, hogy kint van pár A2-es nagyságú tábla az oszlopokon, rajtunk a polgi és a fidesz jelölt is. A hét elején rakta fel ezeket két munkás, kezükben a kerület térképével. Lehet, hogy térkép nem volt a legjobb, ugyanis több ilyen kis plakátot rossz önkormányzati választókörzetbe tettek ki. Így fordulhat elő, hogy abban a körzetben, melyben én indulok kb. azonos arányban van Kaiser Józsefes és Balogh Istvános tábla is... Na, pl. ezért is rakjuk ki magunk a saját tábláinkat!

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr56741551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása