HTML

A mi Józsefvárosunk

Budapest egyik pesti oldalon fekvő kerülete, nevét II. József után kapta 1777-ben. Területe 6,85 km², lakossága 71. 642 fő.

Facebook oldalunk

Utolsó szavak

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg a blogra felkerült összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2013.04.07. 11:52 Amijo

Moderálási elvek

Címkék: szolgálati közlemény moderálási elvek

Oldalunkon a következő kommentmoderálási elvek vannak érvényben:

§ A beküldött kommentek ugyan automatikusan jelennek meg, de csak azok maradnak meg véglegesen, melyeket a blog szerzője(i) valamilyen szempontból érdekesnek, értékesnek gondol, gondolnak.

Vagyis a moderálás - amikor éppen van -  100 százalékban szubjektív. Ugyanakkor a blog szerzői igyekeznek minden kommentet átolvasni, és a jobbakat, értékesebbeket beengedni a felületre, a lehető legtöbb - pro és kontra - állásfoglalást bemutatva.

A cél, hogy a blogot ne csak a postok, hanem (sőt!) a kapcsolódó kommentek miatt is érdemes legyen olvasni. Minden másra ott a Facebook, a Twitter, a fórumok, és ezernyi szabadon telefirkálható webhely.

A mi Józsefvárosunk blog moderálási elvei így tehát majdnem teljes egészében megegyeznek például a Webisztán, vagy a Képviselő Funky moderálási elveivel.

Természetesen várjuk minden kedves olvasó minden kedves észrevételét. Nem biztos, hogy mindre válaszolni fogunk, de azt megígérjük, hogy mindet elolvassuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr505205315