A mi Józsefvárosunk

758. CBFM: Kampány van

2018. május 25. - Amijo

„Egyetért-e ön azzal, hogy sárabotond?” 

Már megint. Merthogy időközi polgármester választás lesz nemsokára Józsefvárosban, mivel Kocsis Máté inkább a parlamentet választotta a polgármesterség helyett. Pünkösd hétfőjén így aztán elkezdődött az ajánlások szorgos gyűjtése, a Választási Iroda ugyanis azon a reggelen adta ki a polgármesterjelöltek támogatói aláírásgyűjtő íveit. Azóta minden nap gyűjtünk, tegnap a Teleki téren, előtte meg a Práter utcában voltunk, többek közt Korózs Lajossal.

alairasgy2018cbfm.jpg

A civilek és a baloldali ellenzék a független Győri Pétert ültetnék Kocsis Máté helyére. (Fotó: Török Zsolt)

Találkozzunk és beszélgessünk! Aki szeretne beszélni Győri Péterrel, az az alábbi helyszíneken és időben megteheti meg; ezeken a helyszíneken tart köztéri fogadóórát:
05.26., szombat 10.00–12.00 Teleki tér
05.27., vasárnap 10.00–12.00 Mátyás tér
05.27., vasárnap 16.00–18.00 Gutenberg tér
06.01., péntek 16.00–19.00 Mikszáth tér
06.02., szombat 10.00–12.00 Rákóczi tér

Várunk mindenkit!

UPDATE 2018.05.26.: Elkészült a nyomtassteis.hu józsefvárosi különszáma, benne egy összefoglaló Győri Péter polgármesteri programjáról és egy cikk arról, hogy az őt támogató demokratikus ellenzéki pártok szavazói többen voltak április 8-án, mint a Fidesz voksolói. "Nyomtass Te is" pár példányt, kerüljön minél több ismerős kezébe vagy postaládájába a kerületben!

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

P.s.: Közben megjelent az a hír, hogy a Fidesz nyolcadik kerületi polgármester-jelöltje, Sára Botond, pár óra alatt összeszedte a jelöltséghez szükséges aláírások hétszeresét. A 444-en az egyik látogató a következő hozzászólást tette: "Adott Sára Botond, aki a kila- koltatási moratórium után előlépett a legfőbb kilakoltatóvá, – több száz esetben – (talán a leghíresebb, mikor egy agydaganatos nő a vesebeteg férjével és 10 éves gyerekével az utcára került, és bár Kocsis vagy Sára egyetlen aláírása elég lett volna, hogy maradja- nak, de Sára külön intézkedett, hogy menniük kell.) És van a másik jelölt, aki a Menhely Alapítvány vezetője. Na vajon kire fog szavazni Józsefváros [...] népe?"

***

Győri Péter nem ismeretlen a VIII. kerületben. A 63 éves közgazdász és szociálpolitikus helyi lakos, az első szabad önkormányzati választáson, 1990-ben az SZDSZ jelöltjeként jutott be a Fővárosi Közgyűlésbe, ahol 12 éven át dolgozott, és vezette a testület Szociál- politikai és Lakásügyi Bizottságát. 2002-től 2018 áprilisáig a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei szakmai igazgatóhelyetteseként tevékenykedett, vala- mint szerepet vállalt a Fővárosi Szociális Közalapítvány, a Hálózat Alapítvány, a Menhely Alapítvány elnökeként az önkormányzatiság és a civil szerveződések hatékony fejleszté- sében. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1214002718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása