A mi Józsefvárosunk

717. Életképek 27. - Fmester

2018. január 24. - Amijo

És akkor most jöjjön megint (még mindig) két cseppet sem vidám kép a Bókay és Tömő utca kereszteződéséből - 2018 januárja. A Bókay János utca, mely felújításra került; illetve a Tömő utca melyről Sára Botond még 2016 decemberében lelkesen lenyilatkozta a kerületi sajtónak, hogy itt már megkezdődött a Tömő utca felújítása, és az be is fejeződik 2017 elején. Illetve a közmeghallgatásra feltett kérdésre Kocsis Máté vonatkozó válaszának lényege, hogy a Tömő utca felújítása ezen a részen jelenleg nem indokolt.

bokay_tomo2018-1.jpg

bokay_tomo2018-2.jpg

Hát, nekem vannak kétségeim ezzel kapcsolatban. És lehet tippelni, hogy a Tömő utca alatt jelenleg működő, még a Kiegyezés előtt épült csatorna is mikor fogja végérvényesen megadni magát.

P.s.: De ide lehetne tenni a Leonardo utcát is; az Üllői út felöli utolsó 20-30 méter botrányos. Néhány hete szakadt be utoljára, az amúgy sem túl fiatal macskaköves úttest. Tele süppedéssel, gödrökkel. Az a pár daru, meg betonkeverő autó, ami naponta építi a Leo50 projektet nagyon jót tett neki... Ja, nem. (via fb)

Frigyesmester

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5713600931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása