A mi Józsefvárosunk

716. Bontanak a téren (2)

2018. január 21. - Amijo

De most már tényleg. Még tavaly októberben írtunk részletesebben arról, hogy lebontják a Köztársaság – bocsánat: II. János Pál pápa – téren álló egykori MSZP székházat és vele egybeépült szomszédját. Az akkori hírek szerint miután az önkormányzat kiadta a bontási engedélyt, októberben már el is kezdődhettek (volna) a munkálatok.

kozter2018-1.jpg

kozter2018-2.jpg

Nos, a legújabb hírek szerint már nincs tető az egykori pártbizottság épületén, a pártház mára teljesen szétrohasztott szomszédját lassan, nagyon lassan elkezdték bontani. Bár bő egy hete a kapu előtt lehetett látni két védősisakos munkást, akik egy kibontott ablakke- retet cipeltek nagy bőszen, ennek ellenére az utca felől akkor olyan nagyon nagy változást még nem lehetett látni az épületen. (A kép január 8-án délelőtt készült. Az Indexen van egy másik kép, azon már felülről látható, hogy a tetőt elkezdték szétszedni.)

Azt hiszem, ennyi volt, így kell a múltat végképp eltörölni.  Kíváncsi vagyok, mi épül majd a két lebontott ház helyén az átnevezett Köztársaság téren…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6613593161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása