A mi Józsefvárosunk

711. Ez az év is jól kezdődik

2018. január 06. - Amijo

A Magyar Nemzet minapi értesülése szerint abban az esetben, ha az idei választások során a Fidesz lesz a befutó, akkor sem vállal már több ciklust az idén 70. életévét betöltő Pintér Sándor belügyminiszter. A lap úgy tudja, hogy Kocsis Máté lehet az egyik legfőbb esélyes, aki átveheti a Pintér által vezetett tárcát. (Bakondi György biztonságpolitikai hómunkás – köszi Kolozsvári Szalonna! –  is ott van még a talonban, így aztán bármi megtörténhet.)

kocsis_mate_szegeden11.jpg

Különben Kocsis amúgy sem maradna a kerület vezetője, merthogy indul a 2018-as országgyűlési választáson. Aztán hogy távozása után ki lesz a Józsefváros vezetője, arról majd időközi választás dönt. Mindenesetre az elmúlt időszak sajtómegjelenéseit elnézve, erős a gyanú, hogy a fidesz részéről a jó Sára Botond a kiszemelt utód.

Hát, mit ne mondjak, ez az év is jól kezdődik…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2013554457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása