A mi Józsefvárosunk

702. Trágyaszagúék

2017. december 09. - Amijo

Már jó ideje úgy gondolom, hogy igen, ez már maga a sötét, rettenetesen buta pince, innen már nincs lejjebb. Aztán folyamatosan meglepődök, hogy de, mindig van lejjebb. Most ez a Pócs János meg az fb-képe a lejjebb. Amit se feltenni, se belinkelni nem vagyok hajlandó, felfordul tőle a gyomrom, aki akarja, úgyis megtalálja. Helyette itt van ennek a trágyaszagú humorú fideszes országgyűlési képviselőnek képe, amikor éppen új tagjává választotta a jászsági pálinka lovagrend. Gondolom, most büszkék rá kurvára. Ahogy a pártja is.

pocs_janos2017.jpg

Megírtam ugyan erről hosszabban a magam keresetlen véleményét, de aztán annyi szót – vagy ha úgy tetszik, kifejezést – kellett volna ki(ön)cenzúráznom, hogy kidobtam a francba az egészet. Így csak két, máshonnan vett idézetet tennék ide, ez az első:

Ez az a kép, amire 1932-ben Adolf Hitler azt mondta volna kissé elbizonytalanodva a Völkischer Beobachter imprimatúráját javítgató Göbbelsnek, hogy „Te Göbbi, baszki, nem lesz ez egy kicsit erős?” (via 444)

Ez meg a második, merthogy időközben ez az ostoba pálinka-lovag kikérte magának, hogy bármiféle áthallás lenne a képen szereplő szövegben, ill. az ő képhez fűzött kommentjében.

Ha feltették volna a kérdést, hogyan lehetne fokozni azt a hatást, amit az ostoba gyűlölködésnek ez a képi megjelenítése kelt egy ép lelkű emberben, bizony komolyan el kellett volna gondolkodnom. Pócs János ezt most megspórolta nekem:

"Hányszor használjuk a mindennapi életben azt a fordulatot, hogy ki a soros valamiben. Rossz, aki rosszra gondol. Ismerem azokat az embereket [akik a fotót készítették], nekik mégcsak eszükbe sem jutna ilyesmi, az biztos."

Ez igen. Aki horogkeresztet rajzol a Dob utcában a házfalra, az meg nyilván a szanszkrit kultúra iránt elkötelezett.

Egyébként nem vagyok vegetáriánus, szerintem álszent sem, viszont erősen felindulok, ha egy leölt állatot meggyaláznak. (Neki persze már mindegy, de nekem valamiért nem, na.) Így meg, hogy ő képviselte a történetben a gerinceseket, pláne. (via Borsi Vera)

Magyarországon hónapok óta államilag, közpénzből kampányolnak Soros György ellen. És most már magánszorgalomból is teszik. Azt hiszem, hogy az elmúlt huszonvalahány évben még soha nem voltunk ilyen mélyen. Hányinger az egész.

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5313462933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d.j 2017.12.09. 12:09:13

Igazad van , meg minden, de 51%. Döbbenet. Ezek szerint nem csak a képviselőik hanem a választóik is pont ilyenek.

midnightcoder2 2017.12.09. 12:56:35

Na most, ha nincs a nemgogol-os post akkor kb. senki nem tudja hogy mi a fenéről szól a post. Javaslom, próbálj valami más hobbit találni magadnak, mert az írás szemmel láthatóan nemigen megy.

Amúgy a baloldal vért izzadva próbál ebből a sorosos kampányból némi antiszemitizmust kicsiholni, egyenlőre meglehetősen mérsékelt sikerrel. Az, hogy valaki utál valakit aki történetesen zsidó nem jelenti azt, hogy az illető antiszemita. Az egész kampány csak és kizárólag egy ember ellen irányult, és még csak utalás sem történt soha ennek az embernek a származására. Ha a baloldal nem forszírozza, az átlagpolgárban a büdös életben nem is tudatosul, hogy igen, Soros elvtárs történetesen zsidó.

Ami a döglött malacra írogatást illeti, ennek ízlésességén valóban lehet vitatkozni, de azért elég sűrűn lehet ennél ízléstelenebb dolgot is látni kis hazánkban.

zuulululu 2017.12.09. 13:59:54

@midnightcoder2: plane h Sorost izraelben is utálják.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.09. 14:52:04

@HorseFucker:

Egyébként meg már tisztáztuk, add meg adataidat és megy már hétfőn a feljelentés, ugyanis amit csinálsz, az a BTK-ba ütközik. Szóval tényleg van merszed vagy csak anoním Soros-troll vagy?

Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.09. 15:45:36

Komoly orvosi eset ez a poszter koma, ha ekkora problémát kerekít egy pálinkarend maskarából.

A tollas kígyós seggü buzik vonulása meg emberi jog, mi?

Pan Modry 2017.12.09. 16:13:14

Tipikus proli, erezte a soros kampanyt, kijott ezzel a gusztustalan fotoval, utana meg amikor eszkalalodik a dolog tipikus proli modjara gyavan utalgat.

En mar a manyup idejen is azon a velemenyen voltam hogy nem meghunyaszkodni kell, hanem visszautni, a fideszes proli csurhe ugyanis tul gyava ahhoz hogy belealljon egy komolyabb konfliktusba.

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.12.09. 18:38:24

" Azt hiszem, hogy az elmúlt huszonvalahány évben még soha nem voltunk ilyen mélyen. "

A lenyeg, hogy a fidesz nepszerusege 60 %-hoz kozelit. Ti meg mehettek sziriaba a valasztasok utan, a szeretett arabjaitokhoz.

Alick 2017.12.09. 19:39:40

Vihar a biliben... láthattunk már komolyabb tetkóosztást is.
:)

filmtrailer.hu/wp-content/uploads/2009/05/becstelen_brigantyk.jpg

nemecsekerno_007 2017.12.09. 20:05:26

Hát erősen bulvárosodunk :)

- Kérdés, hogy meddig terjed a szólásszabadság?
- Miből lehet viccet csinálni?
- Charlie Hebdo stílusban mehet-e?

Ilyen amikor a szatíra rácsap a szólásszabadság seggére, aztán betömi a lompost.

Krutzifix 2017.12.09. 20:14:13

@Épüljön stadion a CEU helyére: Te szerencsétlen agyhalott, tényleg ez a lényeg? Ez lenne a lényeg, hogy ennyi önálló gondolkodásra képtelen gyökér van kis hazánkban? Mi lesz veletek, ha valami véletlen folytán seggcsere lesz a fejetek fölött?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.12.09. 20:16:49

@Krutzifix: "Mi lesz veletek, ha valami véletlen folytán seggcsere lesz a fejetek fölött?" - Semmi, szemrebbenés nélkül nyalja majd az újat.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.09. 21:08:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Látom, elfelejtettél nikket váltani. Ezt levonja fizetésből Soros gazdád...

odysszeusz 2017.12.09. 21:12:03

Hát...nem tudom mennyi és hol van az a 60% de ma 9 emberrel volt dolgom de mindegyik kiköpött erre a disznós viccre. A Fidesz szimpatizánsok is...és ez szó szerint igaz. Ebben a
Sorosozós világban bizony ez nem annyira jó vicc és nem is annak van szánva. Ha nem menne ez az uszítás az országban
még el is menne annak...de nem ez a helyzet. Mindegy. Kibújni könnyű alóla..."a soros, a soron következő", ennyi.
janinak nem kellett volna ebbe beleállni...csak veszít vele.

Jakab.gipsz 2017.12.09. 22:11:11

Soros György képzett filozófus, egy a velejéig romlott gonosz ember, egy agyrémet a nyitott társadalmat erőlteti rá az egész emberiségre.
Ő szeret mindenkiről mindent tudni, mi legyük a számára transzparensek, hol ott csak egy kufár.

Soros és a "Bécs-Harvard körös" filozófusok megrontották a nyugatot, a nyugati szövetségeseink tetteiért, pedig mi magyarok felelősséggel tartozunk.

Soros a demokrácia export ürügyével, országokat döntött romokban, ebből a zavarosban halászásból, van a jelentős pénzügyi hatalma.

Soros György a bibliai fenevad, aki az emberiségre rászabadította az Apokalipszis fakó-lovasait és az erkölcstelenséget.
Soros meg kell állítani, ez első sorban, tudomány-filozófiai háború és mint ilyen, matematikai probléma, semmi köze sincs az elétek tárt demokrácia-diktatúra alternatíva párhoz, csak a szemfényvesztéshez és a hazugsághoz.

Soros az ellenőrizhetetlen számon kérhetetlen diktátor.

Ti pedig akik Soros a védelmére keltetek, fogalmatok sincs arról miféle erőkkel kerültetek szemben, csak azért mert naivak és hiszékenyek vagytok.

morph on deer 2017.12.09. 23:46:00

@midnightcoder2:
“Ami a döglött malacra írogatást illeti, ennek ízlésességén valóban lehet vitatkozni”

Vitatkozni?
Mert szerinted van olyan életforma, amely ezt ízlésesnek találná?

A papucsállatka sem, bazzmeg!
Csak az orbanista agymentes csőcselék vidul, a humanoidok már elmerengenek látva a képet, az emberek meg legjobb esetben is sajnálják, hogy az az orbánimádó erdélyi csürhe a képen ugyancsak ‘homo sapiensnek’ vallja magát...

De legalább van szavazati joguk egy külföldi választáson is, mert legalább tölteléknek jók a tahó felcsúti kiskirály újraválasztásához...

Hail to the king..!

morph on deer 2017.12.09. 23:48:59

@Jakab.gipsz:
Jakabka, már rég be kellett volna venni a tablettáidat!
Kapd be szépen, és menj aludni inkább..!

“Hol ott...” - Jééézus..!

nyerafidesz 2017.12.10. 06:26:37

Miért érzem úgy, hogy a liberálisok baromira agresszívak és kirekesztők? Egy ilyen buta poén miatt majdnem agyvérzést kaptál. Persze értem én, hogy kötelező jajongani, de baszki, egy határt már szabni kellene, mert nem kétharmadot, hanem 3/3-ot kaptok a nyakatokba.
Gyorsan egy kis történet, mely jól demonstrálja hová is süllyedt a baloldali nyivákolás:
Felháborodott hangon mondta a Music FM hírolvasója, hogy veszélyben vannak a nyugdíjasok. A boríték amiben kapják az Erzsébet-utalványt túl éles, és balesetet okozhat. Érted, ember?! Balesetet a boríték. Na, ilyen ez az egész poszt. Amúgy jó kis ország ez, jól is érzem magam benne. Vagyunk így pár milliónyian.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.10. 07:40:39

@nyerafidesz:

Valahogy csak kell kampányolni.

Az igazat - "éljen a nagytőke" - mégse lehet mondani, így kell valami bulvárosabb téma.

Pan Modry 2017.12.10. 08:41:33

@nyerafidesz:

A tortenet nem demonstral semmit, statisztikai szempontbol egy tortenet alapjan kovetkeztetni a sokasagra baromsag. Az a teny azonban hogy te igy ervelsz + hogy fidesz szavazo vagy nagy valoszinuseggel jelzi hogy egy csoro kreten vagy.

midnightcoder2 2017.12.10. 09:01:06

@morph on deer: Pedig tényleg az. Gondolj bele, hogy nem csak hogy írnak a szegény döglött malacra, hanem mindezek után még meg is eszik! Egy döglött állatot. Ez milyen már egy vegán szerint ? Szerintem pedig természetes, és a vegánokban romlott el a központi vezérlő egység.

kerszi 2017.12.10. 10:04:58

@midnightcoder2: Megesszük a leölt állatot, de nem alázzuk meg, mert ezzel magunkról állítunk ki szegénységi bizonyítványt.

midnightcoder2 2017.12.10. 10:52:43

@kerszi: Ezt én nem igazán érzem annyira nagy gyalázásnak. Ennél szerintem sokkal gázosabbak az olyan logók amikor egy elégedett boldog malac reklámozza a húsipari terméket. Vagy Pl. a kék csibe a Maggitól...
süti beállítások módosítása