A mi Józsefvárosunk

658. Életképek 25. - Fmester

2017. július 30. - Amijo

A Szigony-Práter sarkán a 2014-es kampány lendületében és érdekében gründolt zöldterület egy részét a NOKIA SkyPark kivitelezése során tették tönkre a kivitelezők. Nem vagyok meglepődve, hogy nem állították helyre, illetve az Önkormányzat nem állíttatta helyre velük – az erre vonatkozó ígéretek ellenére sem. Na ja: a Jegyző csak az Aurórával tudott/mert keménykedni...

eletkep25-2.jpg

eletkep25-1.jpg

Pedig egy nap alatt rendbe lehetne tenni ezt a csúnya tájsebet, és a csepegtető-öntöző- rendszer kijavításával nem az úttesten folyna szét a drága öntözővíz nagy része.

Frigyesmester

***

Hol tábor állott, most kőhalom: Kézicsarnok-építés: rengeteg fát vágtak ki Káptalan- füreden. A kormányhivatal szerint 69 fát, légi felvételek tanúsága szerint a 3,2 hektáros telken lévő erdő jelentős részét kivágták a józsefvárosi önkormányzat káptalanfüredi táborában, mert ott sportcsarnokot, edzőtáborozásra is alkalmas apartmanházakat, sportlétesítményeket építenek. (Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5712700753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása