A mi Józsefvárosunk

638. Konfekció

2017. május 31. - Amijo

Nyugi, nyugi, ne parázzon senki, ha ilyesmit lát a kerületben, illetve Budapesten. Én ma reggel találtam a Narancson, és semmiképp nem kihagyható: A fideszes Kocsis Máté „mellen és háton is viselhető”, na és pénzt hoz a Pride-nak. Ezt írják: A józsefvárosi polgármester annyira utálja a melegfelvonulást, hogy frászt fog kapni, ha ezt meglátja.

kocsis_pridepolo.jpg

Kocsis Máté már többször nekifutott annak, hogy a budapesti melegfelvonulást száműzni kellene valami olyan helyre, ahol gyakorlatilag nem látja őket senki. Még 2015-ben a Nagybani Piac parkolóját javasolta. A felvonulók ezért és még számos más hasonló meg- nyilvánulásáért is a szívükbe zárták a kerületi polgármestert, akit a pólójukon magukkal is vittek a Pride-ra. Egy ilyen felsőt árvereznek most el, a licitből befolyt pénz pedig megy a július 8-ára tervezett megmozdulás szervezésére.

Hiába no, csupa móka, kacagás az élet.

***

Kerületi közösségioldal-szerkesztőt keres az ittlakunk.hu. Olyan embert keresnek, aki

  • kitűnő fogalmazási képességgel megáldottat, jó helyesírót
  • olyat, akik érdeklődik a helyi ügyek iránt, a játszóterektől a boltokon és kocsmákon át az önkormányzatig
  • tiszteli a tényeket, pártatlan, fontos neki a környezet tisztasága, a közbiztonság, a közügyek átláthatósága, a kultúra gazdagsága és a természet
  • rendelkezik legalább alapfokú számítógép-felhasználói, online szerkesztői, fotózási és fotó-szerkesztési ismeretekkel
  • ismeri és jól használja a Facebook-ot
  • számlaképes

Ha szívesen tudósítanád néhány kerület lakóit az őket leginkább érdeklő ügyekről, küldj egy rövid önéletrajzot és kettő - lehetőleg különböző dolgokról szóló -, egyenként legfeljebb 500 leütéses + egy fotóval ellátott hírt a környékedről a következő címre: info@ittlakunk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1612554489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása