A mi Józsefvárosunk

601. Időközi lesz (1)

2017. február 12. - Amijo

„Próbálok a lóf@sznál kicsit többet tenni.” (Dopeman) 

Prológus gyanánt: Dopeman még szerda este jelentette be, hogy elindul a józsefvárosi időközi önkormányzati választáson. A Magdolna negyedben ugyanis április 23-án időközi önkormányzati választás lesz, miután Balogh István Szilveszter (Fidesz-KDNP) 2017. január 31-ei hatállyal lemondott képviselői mandátumáról. Ezt követően a  24.hu megkérdezte Nyakó Istvánt, az MSZP kommunikációs igazgatóját, támogatják-e a zenész indulását. Nyakó csak annyit mondott, hogy önálló jelöltet nem állít a párt, de nem lát a jövőbe, találgatni pedig nem akar, nem született még döntés az esetleges támogatásról.

dopeman1.jpg

Azóta pro és kontra ezernyi véleményt olvastam Dopeman bejelentésével kapcsolatosan a fészbukon, a hidegleléses felháborodástól a fanyalgó fikázáson át a lelkes tapsikolásig volt ott minden. Nos, nekem ugyan fogalmam sincs, hogy milyen önkormányzati képviselő lenne Dopeman – de azt nagyon szívesen megnézném, hogy a polgi a szokott tapló módján miképpen próbálja meg őt is lekakukkolni ("időt jelezni”) a testületin, mint teszi azt, némely ellenzéki képviselővel…

Aggódom dr. Kocsis Mátéért.

Az, hogy indulok az időközi önkormányzati választáson, elég komoly igény az engem szeretőktől. Ne csak a Facebookon menjen a fotelforradalmárkodás, hanem tett is legyen! Igaz, néhány „cselekményem” azért akadt, amivel az ellenzéki oldalra sodródtam. A cél, hogy legyen egy figura, aki a közéletben, a politikában egyenesen beszél, a frankót mondja, az emberek nyelvén szólal meg, az ő problémáikkal foglalkozik. Kell egy fickó, aki visszaad az embereknek. (Dopeman a 24.hu-nak)

P.s.: Kíváncsi vagyok, hogy végül is az ellenzéki pártok beállnak-e Dopeman mögé, vagy csak az eddig szigorúan titkolt saját jelöltjeiket húzzák elő a kalapból. Vagy miből…

***

Tegnap Jakabfy Tamást, az LMP józsefvárosi képviselőjét egy férfi lefejelte, amiért aláírást gyűjtött a Momentum Mozgalomnak. A felbőszült polgár odalépett a Rákóczi téri vásár- csarnok előtti standhoz, elkezdett ordibálni Jakabfyval, majd simán lefejelte. De mivel ez a polgártárs szerint még nem fejezte ki kellőképpen az olimpiával kapcsolatos álláspontját, még – biztos, ami biztos – megharapta a helyszínre kiérkező rendőrök egyikét is. Pöpec! Magyarország erősködik!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5112250932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putyi8 2017.02.12. 20:15:06

Szomorunak tartom hogy hosszu évek után az MSZP-nek nincs jelöltje ...A most bejelentkező Dopeman önálló jelöltként jobb lenne ha indulna .Mérettessen meg minden párt aki nyerő az nyer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szép kihivás érdemes harcolni érte s azokért akik itt laknak a kerületben.
süti beállítások módosítása