A mi Józsefvárosunk

586. Óévbúcsúztatás

2016. december 29. - Amijo

Nem egy jó év volt. Ez se. De majd a következő. Remélhetőleg. Mindenesetre mindjárt itt a szilveszter meg az újév, kerüljünk hát ünnepi hangulatba, mert innentől (onnantól?)  mindenkinek minden sokkal jobb, szebb meg boldogabb lesz. Legalább is ezt ígérték. És talán Józsefváros is újjáépül. Mi pedig köszönjük az eddigi segítséget, érdeklődést, és nem csak ígéretekben gazdag, hanem valóban jobb, boldogabb újévet kívánunk mindenkinek!

cbfm_buek.jpg

CBFM és a Szerk.

P.s.: Tudom, hogy ilyen jókívánságos posztban nagyon nem illik, de bocs, nem bírom ki, hogy ne ejtsek pár szót Kiszelly Zoltán kormányhű prolitológus legújabb – és egyben egyik legembertelenebb – ámokfutásáról. Illetve nem is én, hanem Török Mónika a Huppán. És bár ennek az évnek tényleg vége lassan, ezt még tessék elolvasni… (CBFM)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4612080283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása