A mi Józsefvárosunk

581. Életképek 20. - CBFM

2016. december 14. - Amijo

Nem csak házaink, oszlopaink is rohadnak. De most úgy néz ki, hogy ez utóbbiak már nem annyira. Még valamikor tavaly, év elején írtam egy rövidet arról, hogy miképpen is néznek ki (szánalmasan) a Karácsony Sándor utcában a villanyoszlopok. Nos, a korábban már általam is említett gond részben (vagy talán egészben) megoldódni látszik. 

oszlop_20161213-1.jpg

oszlop_20161213-2.jpg

Először nem igazán értettem, hogy mégis miért törték fel több helyen – idén már ki tudja összeszámolni hanyadjára – a Karácsony Sándor utcát. De kiderült, hogy az aljukon rozs- dásodó (rohadó) évtizedes felsővezeték-tartó oszlopok egy részét kicserélik, vasbeton oszlopokra. Hurrá! Ha nem is a kellő gyorsasággal, de az illetékesek léptek mielőtt baj történt volna.

Ps.: Ennek örömére lehet is rügvöst mindegyikre kitűzni a polgi által annyira kedvelt kissé drága, ámde tök haszontalan „Józsefváros újjáépül” táblácskákat. Végül is, villanyoszlop mégis csak több van , mint utcasarok, hát nem? Hát de.

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4812047471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása