A mi Józsefvárosunk

539. Újra itthon

2016. augusztus 10. - Amijo

Hazatérve Bulgáriából (minden látszat ellenére dolgoztam, nem nyaraltam), tegnapelőtt már a 4-es 6-os villamoson élvezhettem a kormány gyűlöletkampányának össznépi hatását. (Lehetett volna az a poszt Életképek-sorozat egy jeles darabja is, de most nem az lett...)

cbfm_bulgaria.jpg

Itt még Bulgáriában…

Szóval a 4-es 6-oson: akkor, amikor egy hajléktalan szidja a külföldieket hosszasan, féltve a szabadságjogait és egy anyuka a fiának meg a férjének méltatlankodik, hogy egy néger, minek festi a haját, akkor elmondhatjuk, hogy tényleg minden társadalmi rétegbe eljutott a kormány aljas gyűlölet politikája. Hát, újra itthon...

Magyarország, én nem egészen így szeretlek!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CNFM)

***

Tuttta? Októberig a felfokozott hangulatról minden egyes nap gondoskodni fog a kormánypárt szennykampánya, amely társadalmi célú mocsokból ingyenes politikai  moslékba reklámba fordul át az október 2-i népszavazás előtti 50. naptól, azaz mostantól. (via - Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7210117066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koszorumagdolna 2016.08.10. 20:39:10

Értjük, értjük, Feri, de nem erre mondják azt, hogy "a látszat csal?"
süti beállítások módosítása