A mi Józsefvárosunk

536. Mi a franc van megint?!

2016. augusztus 01. - Amijo

De most komolyan! Már két hete is furcsállottuk, hogy a vadiúj, nemrég átadott, teljes csatorna-felújításon átesett Karácsony Sándor utcát egy helyen már megint felbontották a Magdolna utca közelében, a páros oldalon. Erre most, a múlt hét csütörtökén mit látni?

karacsony201607-1.jpg

karacsony201607-3.jpg

A Teleki tértől a Magdolna utcáig elkerítve, felbontva az utca, lyuk hátán gödör, végig a Magdolnáig. Csak most a páratlan oldalon. El nem hinném, ha nem a saját szememmel látom, de aztán igen, a júniusi átadás után tényleg megint elkezdték felbontani a járdát és az úttestet. Mivel állandó Karácsony Sándor utcai tudósítónk, CBFM jelenleg éppen Bulgáriában van (nyugi, nyugi, nem nyaralgat - dolgozik), helyette én tenném fel a roppant egyszerű, ámde jogosnak tűnő kérdést: mi a sz@r van itt már megint?!

karacsony201607-2.jpg

karacsony201607-4.jpg

Maroknyi képet, nagyobb méretben most is kipakoltunk az fb-oldalunkra, de ez az egész így sem érthető. (Pedig mekkora volt az öröm, mikor befejezték a csatorna-felújítást, végeztek az aszfaltozással és megint kétirányú lett a Karácsony Sándor utca.)

karacsony201607-5.jpg

karacsony201607-6.jpg

P.s.: az eredeti, kéthetes sirámunk bontási helyét viszont már befoltozták, ott biztos megtalálták, amit oly nagyon kerestek...

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr968927226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása