A mi Józsefvárosunk

491. Szombati séta

2016. március 20. - cbfm

Tegnap délelőtt, szombaton részt vettem A Város Mindenkié (AVM) szervezésben a "Közhírré tétetnek a Józsefvárosi Önkormányzat ígéretei" nevű eseményen. Plakátokkal, szórólapokkal és élőszóval tájékoztattuk a Magdolna- és Orczy-negyed lakosait, hogy márc. 25-ig, azaz jövő hét péntekig az önkormányzati bérleményben élő lakdíj hátralékosok mindenképpen keressék fel a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. (Kisfalu) Őr utca 8. alatti irodáját a hátralékos ügyük egyéni megvizsgálása és részletfizetési megálla- podás megkötése céljából!

avm_seta4.jpg

avm_seta1.jpg

avm_seta5.jpg

A Mókus Maxi-s lányok több utcában is színes krétákkal írták fel a legfontosabb információkat az aszfaltra.

avm_seta2.jpg

avm_seta3.jpg

A Lujza utca 22. belülről. Ennek a háznak a felét kellett lebontani, mert megsüllyedt. Kb. 2 éve (most pontosan nem tudom mikor) kezdett süllyedni a ház azon fele, ami alatt nem volt pince. Le kellett bontani, a lakókat pedig ki kellett költöztetni. Most, hogy kész a felújítás jól néz ki a (fél)ház. Remélem, szép kertet alakítanak ki s egy zárható, normális kapu kerül a mostani helyére.

A képeket – és még egy párat – feltettem az fb-oldalamra, ott megnézhetőek nagyobb méretben.

Ja, és csak szólok, ha valaki elfelejtett vásárolni: ma vasárnap van! Így aztán egy röpke pillanatra jusson eszünkbe a KDNP, és külön Semjén Zsolt… (Ha valaki rosszul viseli a csúnya beszédet, annak itt van a finomított, extra verzió.)

További szép napot mindenkinek!

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr558507248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása