A mi Józsefvárosunk

485. Gyorshír a testületiről

2016. március 03. - cbfm

Előzmények: sem a hétfői Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság, sem a szerdai Emberi Erőforrás Bizottság napirendjére nem került fel a Szigony utca nevének levédéséről szóló előterjesztésünk. A testületi ülés napirendjén sem volt ott, az aljegyző tájékoztatása szerint ez a polgármester döntése volt. Ma Komássy Ákos képviselő ügyrendi kérésére a napirend vitájában a polgármester szavazásra bocsátotta az előterjesztés napirendre vételét.  

testuleti20160303.jpg

A szavazás előtt elmondta, hogy ugyan nem lát hibát a Szigony utca utcanevének levédéséről szóló előterjesztésben, de szerinte nincs aktualitása. Azért nincs, mert ő már küldött levelet a lakosoknak, hogy marad az utcanév. Érvelése azonban most is hibás. Attól még, hogy jelenleg úgy "döntöttek" nem változtatnak utcanevet, független az MSZP előterjesztésétől. Persze annyiban kapcsolódik, hogy ha a jövőben mégis felmerülne az átnevezés ötlete, akkor azt nem lehetne megtenni védett státusú utcanév esetében.

Mindenkire rábízom, hogyan értelmezi Kocsis polgármester lépését!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM), Magdolna-negyed

***

Ezt a levelet kapták a lakók. Érdekes, hogy a rossz hírt az egyik alpolgármester és a képviselő írták alá, a „jó hírt” meg a polgármester.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr538440574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása