A mi Józsefvárosunk

478. Szigony utca (4)

2016. február 11. - cbfm

Nyugi, nem fogok minden egyes aláírásgyűjtési napról külön beszámolni, de ezt most még azért megosztanám a Nagyérdeművel. Tehát: a mai aláírásgyűjtés is jól sikerült a Szigony Gyógyszertár előtt, sokan érdeklődtek, sokakkal beszéltünk. És bár a legutóbbi testületin képviselői kérdésre Egry Attila azt mondta, hogy a Szigony utca átnevezése ügyében még semmi sem dőlt el – mi azért ezt kisebb (de inkább nagyobb) gyanakvással fogadjuk.

szigony4_tilt2.jpg

szigony4_tilt3.jpg

Így aztán találkozunk holnap is 14-16 óra között, szintén a Szigony Gyógyszertár előtt, valamint szombat reggel 08-10 óra között a SPAR előtt. Mert csak közösen tudjuk az érdekeinket hatékonyan képviselni. A héten folytatjuk az aláírásgyűjtést, hogy legyen a Szigony utca továbbra is Szigony utca!

szigony4_tilt1.jpg

Ez meg itt azoknak, akik eddig még nem hallottak róla: Józsefváros vezetése fontolgatja a Szigony utca átnevezését, az alpolgármester és az önkormányzati képviselő ezzel kapcsola- tos levele itt olvasható. Mi tiltakozunk a Szigony utca átnevezése ellen!

P.s.: Közben olvasom a Kettős Mércén, hogy Orbán Viktor szerint külső erők irányítják a tanárok (és a diákok, szülők) mostani tiltakozását. És ez azért egyértelmű, mert: „Lássuk be, nem életszerű, hogy egy szép reggel Miskolcon Pilz Olivér felkel, rájön, hogy rendkívül elégedetlen, és elkezd levelet írni, tiltakozni.” (Kettős Mérce: Nem Viktor, nem külső erők, hanem a magyar diákok, szülők és tanárok tiltakoznak!)

Pilz Olivér nem úgy ébredt, vissza is szólt Orbánnak. A kormányfő összeesküvés-elméletére reagált a miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának vezetője is.

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr278382850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása