A mi Józsefvárosunk

477. Szigony utca (3)

2016. február 08. - cbfm

Pénteken megérkezett az engedély a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Ható- ságtól, így szombaton elkezdtük a tiltakozó aláírások gyűjtését a Szigony utcai SPAR előtt. Komoly volt az érdeklődés, sok ember csak most szembesült azzal, hogy nincs egyedül, és hogy sokan vannak olyanok, akik nem szeretnének más nevű utcában élni, lakni.

szigony_alair1.jpg

Csak közösen tudjuk az érdekeinket hatékonyan képviselni. A héten folytatjuk az aláírásgyűjtést! Legyen a Szigony utca továbbra is Szigony utca!

***

Azoknak, akik eddig még nem hallottak róla: Józsefváros vezetése fontolgatja a Szigony utca átnevezését, az alpolgármester és az önkormányzati képviselő ezzel kapcsolatos levele itt olvasható. Mi tiltakozunk a Szigony utca átnevezése ellen! Csatlakozzon csoportunkhoz!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr138370952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása