A mi Józsefvárosunk

467. Életképek 15. - CBFM

2016. január 11. - cbfm

Az előző nem vidám poszt címében hangzott el a kérdés: Van valami probléma?! Bizony van! Merthogy így nézki ki a Kocsis Máté polgármester vezette kerület, Józsefváros, vasárnap délelőtt. Szemét, kosz, mocsok az utcákon, a köztereink állapota egyre romlik – csakhát a polgi ezt nem látja, mert nem Józsefvárosban él. Pedig a hétvégi takarítás és az ingyenes nyilvános illemhelyek nem megspórolhatóak, ha a kerületet tisztán akarjuk látni!

hanti1.jpg

hanti2.jpg

hanti3.jpg

Kocsis Máté polgármester kerülete, a Józsefváros, vasárnap délelőtt. (Fotók: Hanti V.)

Az egyik kommentelő fészen írta a képekhez: sajnos ilyen fotókat bármelyik kerületben lehetne csinálni. Lehet a polgármestert támadni, de ezzel szerintem nem... Szerintem meg igen. Merthogy mindez nem bármelyik, hanem a mi újjáépülős kerületünkről, a mi utcáinkról, a mi szemetünkről szól. Meg a polgármesterünkről, akinek jelenleg minden másnál fontosabb a Simicska-oszlopok hajkurászása…

Apropó, hajkurászás. Mintha azzal is lenne egy aprócska gond: Százmilliókat fizethet Budapest simicskátlanításért - Megnyílt a budapesti oszlopháború bírósági frontja. Amikor a bíró sokadszor kérlelte a Fővárosi Önkormányzat ügyvédjét, ugyan mondjon már egy jogszabályt, amire az oszlopbontást alapozzák, ő így kérdezett vissza: "Most?" (hvg.hu)

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr818262322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása