A mi Józsefvárosunk

446. Párizs 2015.

2015. november 15. - cbfm

Tegnap a Francia Köztársaság budapesti nagykövetsége előtt mécsesekkel fejeztem ki szolidaritásomat a francia néppel a péntek esti támadások miatt. Mélységesen elítélem a párizsi terrortámadást és részvétemet fejezem ki valamennyi áldozat hozzátartozójának! Az Európai Unió vezetői szombat esti közös nyilatkozatukban azt kérik az emberektől, hogy november 16-án, hétfőn csatlakozzanak az egyperces néma csendhez, amivel a párizsi terror áldozataira emlékezzen egész Európa. Emlékezzünk együtt az áldozatokra holnap!

parizs_terror1.jpg

Csakhogy miközben az egész világ gyászol, és mindenki az összefogásról beszél, a Jobbik és a békemenetesek már a menekültek ellen hergelnek. Pedig pontosan tudják, hogy a terroristák az ellenségeink, nem az előlük menekülők. A menekültek éppen az elől menekültek, ami most pénteken Párizsban történt. Ne kövessük el most újra ugyanazokat a hibákat, mint 2001. szeptember 11-én!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr938080902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása