A mi Józsefvárosunk

427. Utózönge (CBFM)

2015. szeptember 25. - cbfm

Borús, esősnapi utózönge A mi kráterünk poszthoz: ilyen jelenleg a Karácsony Sándor utcánál a Teleki téri buszmegálló. Pedig most nem volt vihar, se árvíz, se monszun, ez csak a szürke hétköznapok kerületi valósága. A minden sarokra kihelyezett Józsefváros újjá- épülését hirdető dicsőség-táblácskák ellenére.

teleki_busz1.jpg

teleki_busz2.jpg

teleki_busz3.jpg

A képek tegnap készültek. És nem azért mondom, de attól tartok, hogy – mint a koszt és a szemetet pl. az Orczy-negyedben – ezt sem lehet a „népvándorlókra” fogni. És ha már erre jártam itt van még egy mai hír esőileg, beszakadásilag és újjáépülésileg: Beszakadt az út- burkolat a Bérkocsis és a Bacsó Béla utca sarkán, mert alámosta az eső.

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr77826718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2015.09.27. 10:03:13

és a gödörbe csúszott elnökötökkel mi a helyzet???

Amijo 2015.09.27. 10:52:55

Olvasgass szorgalmasan Magyaridőket, nézz Cpontot s ott megtalálod életed nagy kérdéseire a választ. A poszt meg a buszmegállóról, Teleki téri kátyúról, józsefvárosi állapotokról szólt…

CBFM 2015.09.27. 11:29:13

Szép szakma a provokátorság.

Gábor Szabó Tuareg 2015.09.27. 18:23:24

@Amijo: Melyek kialakulásában döntő szerepet játszott az ellenzék teljes hiánya, ugyanis kilóra megvették, nemde.

vajdapeterutca 2015.09.28. 01:43:14

Az MSZP elnök esetében sajnos nagyon úgy látszik nekem is. Tényszerű alátámasztás számos, évek óta, itt a blogban, tényszerű ellenvetés? Az elnök kritikai aktivitása, pártépítése, lakossági kapcsolatai, ilyesmi?

(A blog érdemeit sorolni nem ér, ha nem volna, a párt nem is létezne. Akár fizetik bármilyen kasszából, akár nem. Aktivista, szimpatizáns ide alig teszi a lábát, valószínűleg alig is van, az elnök még annyira sem teszi ide a lábát, lásd a kiinduló feltevést.)
süti beállítások módosítása