A mi Józsefvárosunk

419. Életképek 11. - CBFM

2015. szeptember 05. - cbfm

Végre valahára megkezdték a Baross utcán a régóta ígért felújítást a Dobozi utca és Lujza utca közti szakaszon! Jelenleg így néz ki mindez...

baross_dobozi2.jpg

baross_dobozi3.jpg

(A többi kép nagyobb méretben itt nézhető meg.)

Más: tegnap éjjel magyar ultrák rendőrautókat rongáltak és autókat gyújtogattak. És én sehol sem találom dr. Kocsis Máténak azt az fb-bejegyzését, amelyben a csodaszépen rendbentartott utcáinkat tönkretevő, betegségeket terjesztő, terrorista fociszurkolókról ír, akik gyújtogatnak, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek és rongálnak.

Nem azért mondom, de attól tartok, hogy ezt a tegnapi randalírozást nem lehet majd a népvándorlókra kenni. További szép napot!

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

***

Fel kellene pörgetni már a stadionépítéseket, mielőtt itt épp a környékünkön talpig magyar zászlóba öltözött, részegen ocsmány rigmusokat gajdoló nemzeti érzelmű magyar szurkolók jókedvükben elkezdik szétverni a meglévőket. Persze ha ez megtörténik majd, az se lesz nagy baj: akkor el lehet indítani egy új rekonstrukciós programot sok pénzért - kell a keltető ezeknek. Két átszotyizott, góltotóval feldobott kormányülés elég hozzá. (Pikó A.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr117762828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása