A mi Józsefvárosunk

385. Üzenetek 1.

2015. június 17. - Amijo

A politikus népesség körében gyakori egy degeneratív betegség, ami a kognitív képességek súlyos, progresszív károsodásával jár... (via - Drogriporter)

drog_karik1.jpg

És ha már erre járunk, Virág Tamás is üzent fb-oldalán drog, kerítés és egyéb ügyben a polginak meg a derék képviselőknek…

Nyolckeres városvezetők, szevasztok, olvassatok a reggeli kávéhoz valami okosítót: Veszélyes dolog kerítéseket építeni

"Az utóbbi időben bevezettük az „igen-szabályt”, vagyis, ha valaki megkeres minket egy ötlettel, azt segítenünk kell megvalósítani – természetesen reális keretek között."

"Az emberek sokszínűsége is nagyon fontos számunkra, ezért szeretnénk, ha a városi terek is minél változatosabbak lennének, hogy lehetőleg mindenki számára biztosítsunk megfelelő környezetet. Tehát nemcsak gördeszkaparkokat létesítünk, de gondolunk az idősekre, a családosokra, sőt, még a drogfüggőkre is." (Virág Tamás)

Szorgos és tanulságokban gazdag olvasgatást kívánunk!

***

És ha már kerítés meg üldözgetés: a Vastagbőr és az MKKP ellenplakát-kampányának számlájának ma reggeli állása egész pontosan 32.466.090 forint. Különben jó ötlet ez a kerítés is, de inkább olyat kéne, ami 4 méter széles és 175 km magas. Imádnák a turisták! (via - Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr857552494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása