A mi Józsefvárosunk

375. Heti Betevő a nyolcban

2015. május 28. - cbfm

Pár nap múlva Heti Betevő itt nálunk is a Nyolcban! Most vasárnaptól Erzsébetváros után már Józsefvárosban is lesz Heti Betevő, igaz kicsit másképp! Jó hír, jó cél, remek csapat! 

***

Örömmel tudatjuk, hogy május 31-én, Gyereknapon Erzsébetváros után a Józsefváros- ban is útjára indul a Heti Betevő. Kezdetben 100 adag ételt osztunk ki sokgyerekes, szegény családoknak minden vasárnap 1-től a Gólya Közösségi Központban (VIII. Bókay János u. 34.)

heti_betevo2015.jpg
Ha te is szeretnél segíteni, hozz süteményt vagy gyümölcsöt 11.30-12.30 között a Gólyába. Fontos, hogy adományod időben megérkezzen, mert 1-kor már becsomagolva szeretnénk átadni a vendégeknek. Természetesen Klauzál téri ételosztásunk is változat- lanul folyik tovább, így a Dob utca és Kis Diófa utca sarkán lévő főhadiszállásunkon, a Kisüzemben is várjuk adományaitokat minden vasárnap 12 és 1 óra között. (Heti betevő)

***

Tarlós István 4 év és 0 eredmény után sem látja be, hogy a hajléktalan emberek üldözése felesleges - Szerdán elfogadták a hajléktalan embereket kriminalizáló rendeletet a fővárosban, amelynek egyes részeit a Kúria korábban megsemmisítette. Tarlós pedig, ahelyett, hogy magába nézett volna, megint hisztizett egyet. Lassan 4 éve tart a hajléktalan emberek elleni “hecckampány”… (kettosmerce)

CBFM – Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr517498104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ultimahora1 2015.05.28. 13:10:56

Magam - igazán nem dicsekvésből mondom - különféle formában, rendszeresen támogatom a környezetemben lévő veszélyeztetett lakókat,(kilakoltatással fenyegetetteket, vagy épp a már lakhatásukat elvesztetteket)de úgy gondolom, hogy azért futja még egy kis segítségre ezen felül is. Pénzt is elfogadtok?

ultimahora1 2015.05.28. 13:46:50

Megmondanátok, miért vettétek le az imént írott kommentemet?

Amijo 2015.05.28. 17:31:06

Meg. Csak éppen nem tudjuk miről van szó Merthogy mi aztán nem vettünk le innen semmilyen kommentet...
süti beállítások módosítása