A mi Józsefvárosunk

370. Virág nyílott 7.

2015. május 18. - Amijo

04.jpgEgy kicsit elbambultunk mi itt a testületi ülés meg a nagy óvoda össze- visszavonási ramazúri közben, de szerencsére Virág Tamás éber és friss volt, mint mindig. Mentségünkre (persze nem az) legyen mondva, hogy az ittlakunk.hu is csak ma hozta le azt a nagyszerű örömhírt, hogy – az önkormányzat honlapjának tudósítása szerint – a múlt héten a kerületben megalakult a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület. Bizony.

"Az egyesület egyik feladatának tekinti a szoros együttműködést a rendőrséggel."

"Elsődlegesen megfogalmazott feladatként felmerült, hogy a Mátyás téren olyan tevékenységek zajlanak, amelyek zavarják az ott lakókat, és amelyek eltérnek az eredeti, babák és idősek pihenését szolgáló funkciótól – erre megoldást kell mielőbb találni."

egyesulet_alakul1.jpg

Fotó: jozsefvaros.hu

A fentiekhez (és az önkormányzati tudósításhoz) fűzött egy rövid megjegyzést Virág Tamás az fb-oldalán. Ezt itt ni’: A Kék Pont kiűzésében oroszlánrészt vállaló civil szervezet vezetője lassan egy éve fideszes önkormányzati képviselő. Itt egy új szervezet, ami annyira független, hogy fideszes képviselő és rendőr is ott volt az alakuláskor. (Kocsis régi álma, hogy minden negyedben legyen egy baráti civil, ahol nincs, ott teremt egyet.)

És itt van még Virág Tamás kiegészítője is: Már a nevük is érdekes, a "józsefvárosi" szó használatához önki engedélye kell, ha jól emlékszem. (Mondjuk lehet, hogy a képviselő a jelenlétével ráutaló magatartással engedélyezte…)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr407471046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása