A mi Józsefvárosunk

363. Óvodák összevonása

2015. május 04. - cbfm

05.jpgCsepel és Újbuda után Józsefvárosban is tiltakoznak a szülők az ellen, hogy egy csúcsintézmény alá vonják a kerület óvodáit. Ezt tervezi ugyanis a józsefvárosi önkormányzat. Az RTL Klub híradójának két szülő is nyilatkozott, azt mondták, nem értik, miért kell az egyébként jól működő óvodákon változtatni. Örülök, hogy Józsefvárosban is tiltakoznak a szülők a tervezett összevonás miatt.

Megállítható a folyamat, ugyanis még csak az elvi döntést hozták meg!

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint: "az iskolák után az óvodákat is klikkesíteni akarják". Az önkormányzat ugyanakkor azt ígéri: az átalakításból semmit nem fognak megérezni a gyerekek. Szerintem meg így óvodáink elveszítik önálló pedagógiai közösség jellegüket, és azt bizony megérzik a gyerekek és a szülők is.

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

***

MSZP: a fideszes önkormányzatok ne centralizálják az óvodákat! - Az MSZP arra szólítja fel a fideszes önkormányzatokat, hogy ne centralizálják az óvodákat. A párt budapesti elnöke erről vasárnap, a XI. kerületi Fürkész óvoda előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr207429996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása