A mi Józsefvárosunk

356. Vasárnapi matiné

2015. április 19. - Amijo

03.jpg"Azt hittem hogy csillámpala,
pedig csak a Csillám vala.”

Hét végi pihi, tévézzünk. Azt írja az újság – illetve, azt mondja az RTL Klub – hogy egymás embereit fizeti a józsefvárosi és a belvárosi fideszes önkormányzat. És ezt állítja az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért.

Az ellenzéki önkormányzati képviselők szerint az ötödik kerületi alpolgármester, Rubovszky Csilla több mint fél milliót kap havonta a VIII. kerülettől jogi tanácsadásért, míg Kaiser József VIII. kerületi fideszes képviselő havi 268 ezerért ad drogprevenciós tanácsokat a belvárosi önkormányzatnak.

Az önkormányzatok szerint nincs ebben semmi különös, mindkét fél fontos tanácsokkal látja el a másik kerületet. Jó pénzért... (Rubovszky Csilla Józsefváros Önkormányzatától havi 580e Ft+ÁFA fizetést kap jogi tanácsadásért.) És hogy még egyszer örüljünk a másik, ezen a héten érkezett nagyszerű hírnek, mert ugye azokkal aztán tele vagyunk:

kocsis_kezi1.jpg

Miután Kocsis Mátét megválasztották elnöknek, a Magyar Kézilabda Szövetség egy benső- séges ünnepség keretén belül megajándékozta az új vezetőt egy „Kézilabda szabályai” című kiskönyvvel. És nyugi, semmi vész. Ha Rezsiszilárd eligazítja a birkózókat, a többi dísz- pinty meg elszotyizik a focipályák díszpáholyában, csak elboldogul ez a kis vízilabdakapus is – nyugtat meg mindenkit a Villámnarancs.

Kellemes, jó hírekkel teli vasárnapot és ilyen utat kívánunk mindenkinek hétfő reggelre, munkába (vagy a Kézilabda Szövetségbe) menet. Kár, hogy mindez Párizsban történt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr557380214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prokontra 2015.04.19. 19:39:41

Nincs ebben semmi különös. Szükség van tanácsra ott, ahol a jegyző maga nem jogvégzett. Ja, hogy ez túl sokba kerül nekünk?

Amijo 2015.04.20. 16:10:44

Hmmm... erre nem gondoltam. Így viszont lehet, hogy a Belvárosban meg végzett kertész nincs, és azé' van ez az egész... :)
süti beállítások módosítása