A mi Józsefvárosunk

339. Kukacmatyi

2015. március 17. - Amijo

02.jpgNem szoktunk naponta jönni, de most mégis. Ugyanis a mi jó polgink potméterét megint csak felcsavarták valakik, így hétfő délután összeszedte minden tudását, és közönsége hangos biztatása – és remélhetőleg kellő ovációja – mellett újabb színvonalas Facebook bejegyzéssel örvendeztette meg a nagyérdeműt. Merthogy szépen beállva a kommunikációs sorba, imigyen szóla Zarathustra Kocsis Máté:

"Tóta W. Árpád a HVG újságírója tegnap azt állította egy tehetséges cigány származású riporterről, hogy csak a közmunka várna rá, ha a közmédia nem alkalmazná. Felháborító- nak tartjuk és visszautasítjuk ezt a kijelentést! Nagyon sok tehetséges cigány ember él köztünk, elég csak arra gondolni hány világhírű muzsikust adtak a világnak. A cikk kapcsán kíváncsian várjuk a liberális gondolkodó értelmiség felháborodását. Hol vannak ilyenkor a máskor oly hangos liberális jogvédők?

kocsis-mate1.gif

Mivel nekünk nincs időnk (se türelmünk) Kocsis Mátét kellőképpen kiokosítani, álljon itt inkább a ma reggeli válasz a Wblog fb-oldaláról:

Kedves dr. Kocsis Máté, te gyáva kukac!

Nem lepett meg, hogy beleálltál tökig ebbe a béna terelésbe, elvégre milyen remek ötlet volt a drogteszt is, ugye. A pillanat uralása, eh? Benyögünk valami képtelen hülyeséget, és akkor majd nem az lesz a téma, hogy mennyit loptok és hazudtok? Remek taktika, bár megbukott már párszor, és nem tudom, hogyan akarjátok folytatni, amikor már csak az MTV marad ehhez, amit kevesebben látnak, mint egy jobb blogot.

Tegnap délután odaírtam a véleményemet a sunyi posztodhoz: hogy természetesen rasszizmusnak nyoma sem volt, alkalmatlanság észrevételezésének annál inkább. (Ld. az előző bejegyzést itt.) Elvégre miért is ne. Oké, az MTV megkérdezett már házi alkotmányjogászig bezárólag mindenkit, engem kivéve, de gondoltam, egy kommentet csak elviseltek.

És nem! Fél órát se maradhatott. Töröl, kitilt. Hát ennyire beszari vagy? Ennyire vitaképtelen? Toporzékolni is szoktatok már együtt a fiúkkal?

A lényeget azért megismétlem, hátha egyszer majd eljutsz odáig a lelki fejlődésben, hogy fájjon: a csúszómászó közmédiátokra évente elbaszott 80 milliárd forintból Európa legjobb iskoláit lehetne megteremteni. Magyar, cigány, sőt bevándorló gyerekeknek – tudod, ők azok, akiket a pillanat uralása kedvéért végigrugdostok az utcán. De ti elköltitek hebegő-habogó amatőr seggnyalókra, aztán azt hazudjátok, hogy még közönség is van hozzá. Bajban lesztek, amikor a kumulált nézőszám nem megy el szavazni. Akkor kit fogtok törölni és kitiltani, kukacmatyi?

(Nem szoktam ideírni, hogy "osszad", meg ilyenek, de az egy jó módszer arra, hogy ne legyen ennyire könnyű elbújnia Kukacmatyinak.)

***

És itt van még egy széljegyzet: Akkor az összes egybites marhának, akinek egyetlen öröme az életben, hogy azt hiszi valamilyen oldalhoz tartozik, és nagyítóval keresi, hogy a "túloldalon" mikor követik el azt, amivel vélelmezett oldalát vádolni szokták; továbbá azon nyafogónak, akik annyira, de annyira píszík akarnak lenni, hogy akkor is elhatárolódnak, ha teljesen átlátszóan rágalmaznak valakit rasszizmussal. Szóval, ha valaki itt cigányozott, akkor az Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója volt. Ugyanis - Tóta kollégával ellentétben - ő hozta összefüggésbe a közmunkát a cigány származással. Lemondott már, és elment közmunkásnak? Nem azért, tisztelt sápítozók, nem azért. (Hont András, tegnap délután)

UPDATE1: És akkor maradjunk még egy pillanat erejéig a rasszista újságírók ellen küzdő Kukacmaty Kocsis Máténál meg a nagy cimbinél, a Rógántóninál, aki szintén felült erre a huszárlóra. Vagy mire. Kocsis Máté ugyanis ma délután "A cigányellenes Tóta W. teljesen kiborult, őrjöngött és csúsztat” címmel  válaszolt a fentiekre (most személyesen).

UPDATE2: A válaszra azóta már válaszolt Tóta W. Árpád (most is személyesen).

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr737278023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása