A mi Józsefvárosunk

331. Utózörej 1.

2015. március 03. - Amijo

A február végi Közmegszólalásról. És persze, hogy most is ”kissé” nagyon másképp, mint ahogy az önki minderről tudósított…

Ami kevés jót elmondhatok erről az egészről, az annyi, hogy szívós munkával mégis elértük, hogy akadályoztatás nélkül beszélhessünk a NEKÜNK – és nem nekik! – FONTOS TÉMÁKRÓL, még akkor is, ha valódi válaszok helyett zagyva mellébeszéléssel kellett is beérnünk. A totális inkompetenciánál pedig, amivel az önkormányzat az általa kormány- zott "emberanyagot" és a rábízott közvagyont kezeli, csak döbbenetes és úgyszólván tes- tületileg, oldalfüggetlenül tanúsított érzéketlenségük és gyáva hallgatásuk volt nagyobb.

kozmegszol2.jpg

A becsapott, megalázott s a korrupt hivatal jóvoltából féllegális "álbérletekben" lakni kényszerülő társainknak pedig csak azt mondhatom, hogy – miután az önkormányzat a megtorlás széles eszköztárán kívül mást "felajánlani" nem tud  külső jogvédelem eszkö- zeit kell hogy igénybe vegyék. Azt, melynek elkerülésére  nem utolsósorban irántuk (ök.) való lojalitásunk szinte kényszeres bizonygatása miatt  majdhogy nem rimánkodva kér- tük segítő együttműködésüket, kifosztott, megfélemlített társaink gyámolítása érdekében.

És ha – a sok balsiker miatt – még nem lettek végképp bizalmatlanok minden segítő jószándék iránt, én is csak azt mondhatom, hogy ügyük felkarolására vegyenek igénybe bármely, jogi értelemben vett, külső legitim eszközt. És lehetőleg mielőbb, addig, amíg még van...

Budaházy Gusztáv

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr597238151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása