A mi Józsefvárosunk

328. Most az, vagy nem az?

2015. február 26. - Amijo

06.jpgTegnap reggel nyíltan kiállt Orbán Viktor mellett és testületileg felmondott a Hír Tv egyik fő műsorának a Célpontnak négyfős stábja. A Facebookon közzétett rövid videón fekete ruhában, szánkóval felszerelkezve közlik, hogy eddig bírták, és hogy "szerintük Orbán nem g*ci". A Célpont stábja volt különben az, amelyik a Kocsis Máté által bedobott újságírói drogteszt felvetése után büszkén lobogtatta vizeletmintája eredményét.

Emlékezetes, hogy Kocsis tavaly decemberben szülte meg azt a ragyogó ötletét, mely szerint drogkontrollra küldte volna a 12-18 év közöttieket, a választott politikusokat és az újságírókat. Mindezt – és azt, hogy ő nem drogpolitikát, hanem drogellenes politikát folytat – egy Facebook-posztban jelentette be akkoriban. (Szerk.: és ugyanebben a témában feledhetetlenül beégette magát az ATV Egyenes Beszéd című műsorában is.)

kocsis_drog2.jpg

A HVG egyébként elérte Simicska egyik munkatársát, aki jelen volt, amikor megnézték a Célpont búcsúvideóját. A vizeletmintás célpontosok azzal búcsúztak, hogy Orbán nem g*ci. Erre Simicska úgy reagált: „Dehogynem. G*ci!”

P.s.: azt meg nem elfelejteni, hogy ma délután lesz a Kesztyűgyárban a Közmegszólalás az önkormányzati lakásokról! (Vajon hány önkormányzati képviselő lesz jelen? Szeretett polginkról már nem is beszélve…)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr987221829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása